Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια που γοητεύονται από την ευφυΐα - Ποια είναι

Ζώδια που γοητεύονται από την ευφυΐα – Ποια είναι

Οι στιβαροί ώμοι ή το αισθησιακό χαμόγελο, δεν «μετράνε» τόσο για αυτά τα ζώδια, όσο η εφυΐα.

Κάποιες γυναίκες έλκονται από τους στιβαρούς ώμους σε έναν άνδρα ή από το αισθησιακό χαμόγελο. Κάποιες άλλες από το χιούμορ, ή από τους μυστηριώδεις τύπους.

Αστρολογικά μιλώντας, κάποια ζώδια έλκονται από τη γενναιότητα, άλλα από την εξωτερική εμφάνιση  και κάποια  βρίσκουν την καλοσύνη ως πιο θελκτικό χαρακτηριστικό.

Υπάρχουν όμως και αυτά τα τρία που γοητεύονται από την εφυΐα:

Καρκίνος

Ως ζώδιο της Γης, δίνεις το 110% του εαυτού σου στη δουλειά και πάντα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλό σου την ακαδημαϊκή και επαγγελματική διάκριση.  9 στις 10 φορές, αυτός που θα τραβήξει την προσοχή σου είναι ένας σκληρά εργαζόμενος έξυπνος άνθρωπος.

Δίδυμος

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε γνωρίσει κάποιος σε κάποια δραστηριότητα όπως το happy hour ή σε μια παρέα όπου θα είσαι ο πιο κεφάτος και ομιλητικός της ομάδας. Ξοδεύεις το χρόνο σου συγκεντρώνοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες, φρεσκάροντας την ποπ κουλτούρα σου και μελετώντας την ανθρώπινη φύση. Είναι επόμενο να γοητεύεσαι από ανθρώπους που έχουν την ίδια ευστροφία και συναισθηματική νοημοσύνη με εσένα.

Παρθένος

Εσύ, ανήκεις στα ζώδια της Γης, αλλά αντίθετα από τον Καρκίνο, θέλεις να ξεχωρίζεις για την τελειότητα και όχι για την διάκριση. Θέλεις την εξειδίκευση στην τέχνη και στα πάθη σου, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο θα σου πάρει. Όταν ψάχνεις για σύντροφο, θέλεις κάποιον που έχει πάρει το χρόνο του για να εκπαιδεύσει τον εαυτό σου όσο εσύ. Αν μάλιστα ξέρει την ιστορία των αγαπημένων σου συγκροτημάτων, τότε θα γοητευτείς 100%.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024