Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλίκη Κατσαβού: «Περίμεναν να είμαι δυσαρεστημένη με την περιουσία»

Αλίκη Κατσαβού: «Περίμεναν να είμαι δυσαρεστημένη με την περιουσία»

Η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού Αλίκη Κατσαβού έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού Αλίκη Κατσαβού έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

«Ο Κώστας είχε μοιράσει την περιουσία του πριν με συναντήσει»

View this post on Instagram

🚗 Το αυτοκίνητο είναι μια από τις νέες μας συνήθειες κι έχει γίνει το "αρχηγείο" μας εν καιρώ πανδημίας! 🚘 Το παρκάρω πλάι σε όσο περισσότερη πρασινάδα βρω και πάω στο πίσω κάθισμα. 🌳🌱🌿 Εκεί κάνουμε σχέδια για το μελλον, κουβεντιάζουμε, ακούμε ραδιόφωνο, γελάμε πολύ – γιατί ο Φοίβος θέλει να γελάς με την καρδιά σου και δυνατά – τρώμε και κάτι. 🥪 Και μετά απο ώρα, παίρνουμε το δρόμο για το γυρισμό. . . . #motherhood #motherandson #activities #fun #covid19days #find #newhabbits #optimism #overcoming #grief #overcome #positivemindset #hope #inthecar #car #toddler #socialdistancing #loveistheanswer

A post shared by Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou) on

«Προφανώς οι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει μια δυσαρέσκεια δική μου για το κομμάτι της περιουσίας. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, ο Κώστας τα είχε κάνει πολύ καλά στη ζωή του, δεν περίμενε ότι θα συναντήσει και θα κάνει έναν τέταρτο γάμο. Είχε γράψει στις κόρες του πράγματα, είχε κάνει ότι έπρεπε να κάνει ως πατέρας και όταν πια συνάντησε εμένα ήταν η περιουσία του όλη μοιρασμένη. Εγώ ήξερα που μπαίνω. Τώρα, ο Φοίβος θα του αναλογούν πνευματικά δικαιώματα, όπως αναλογούν και στα υπόλοιπα κορίτσια. Αυτό είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.

Δείτε το βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024