Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nissan 370Z: Η επιστροφή

Nissan 370Z: Η επιστροφή

To εμβληματικό sporstcar της ιαπωνικής φίρμας ετοιμάζει την επάνοδό του με μια νέα γενιά η οποία θα τιμήσει την παράδοση φροντίζοντας να το εισαγάγει στην σύγχρονη εποχή.

Το λανσάρισμα 12 νέων μοντέλων σε διάστημα ενάμιση έτους προανήγγειλε η Nissan στο πλαίσιο της προϊοντικής αναμόρφωσης της γκάμας της. Ανάμεσα τους θα περιληφθεί και το εμβληματικό 370Ζ το οποίο θα υποδεχτεί σύντομα τη νέα γενιά του, δίνοντας ήδη μια πολλά υποσχόμενη πρώτη γεύση μέσω ενός teaser.

Βάσει της πρώτης αυτής εικόνας που έδωσε στη δημοσιότητα η Nissan, το 370Ζ θα μείνει πιστό στις πληθωρικές, μυώδεις γραμμές που θα το «ακολουθήσουν» σχεδιαστικά και στη νέα γενιά του, εξασφαλίζοντας του την… και πλήρη νοημάτων σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις σιλουέτα του με το μακρύ καπό, τους διογκωμένους θόλους και την έντονα κεκλιμένη προς τα πίσω γραμμή οροφής.

Ανεξαρτήτως αισθητικής το νέο Z θα αναλάβει να λειτουργήσει ως halo car για την γκάμα της Nissan η οποία θα το εστιάσει στις αγορές των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας αλλά και της Κίνας οι οποίες και θα αποτελέσουν το «πεδίο δράσης» του με δεδομένη την «αδυναμία» τους στις εναλλακτικές σπορ προτάσεις.

Αν και επί του παρόντος η ιαπωνική φίρμα δεν έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις, η νέα γενιά του sportscar αναμένεται να υιοθετήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, την ονομασία 400Ζ ενώ ήδη η Nissan έχει προχωρήσει στο ανασχεδιασμό και την κατοχύρωση του διακριτικού Ζ το οποίο και θα φορέσει το νέο μοντέλο.

Προς επίρρωση όλων των παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη τα πρώτα δοκιμαστικά πρωτότυπα του Z car έχουν ήδη δώσει «σημεία ζωής» από την πίστα του Nurburgring και παρόλο που, κρύβονται επιμελώς πίσω από την μορφή της τρέχουσας γενιάς του μοντέλου, η παρουσία τους είναι δηλωτική των προθέσεων της ιαπωνικής φίρμας για τη σύντομη επάνοδο του εμβληματικού sportscar.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024