Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μητσοτάκης, ο Μπάμπις και η Ελούντα

Ο Μητσοτάκης, ο Μπάμπις και η Ελούντα

Ο ΒΗΜΑτοδότης αποκαλύπτει τι είπε ο πρωθυπουργός της Τσεχίας Αντρέϊ Μπάμπις στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την τηλεδιάσκεψη των «8».

Ο Αντρέϊ Μπάμπις είναι ο Πρωθυπουργός της Τσεχίας, αρχηγός του κόμματος ΑΝΟ (Δράση Ανικανοποίητων Πολιτών) και θεωρείται από τους πλουσιότερους Τσέχους, σημειώνει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Προ ολίγων 24ώρων πήρε μέρος στη τηλεδιάσκεψη της ομάδας των 8 χωρών που διαχειρίστηκαν το πρώτο κύμα της πανδημίας του κοροναϊού με επιτυχία.

Σ΄αυτήν τη διάσκεψη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε, ανάμεσα στα άλλα, τους ομολόγους του για το σχέδιο της κυβέρνησης να ανοίξει στις 15 Ιουνίου τις πτήσεις προς την Αθήνα για τους επισκέπτες από χώρες με παρόμοια επιδημιολογικά δεδομένα.

Όταν η τηλεδιάσκεψη βρισκόταν προς το τέλος της και αφού και οι οκτώ ηγέτες εξήγησαν τον τρόπο για το πώς θα γίνει η επανεκκίνηση της οικονομίας τους, ο Αντρέϊ Μπάμπις είπε στον ελληνα Πρωθυπουργό:  «Κυριάκο, εγώ την 1η Αυγούστου θα είμαι στην Ελούντα».

Ο Τσέχος πρωθυπουργός έρχεται κάθε χρόνο στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ελούντα και δεν πρόκειται, όπως έλεγε, να χάσει τις εφετινές διακοπές του στην Ελλάδα.

Αλλωστε η χώρα μας, όπως και η χώρα του, διαχειρίστηκαν την υγειονομική κρίση με επιτυχία. Θα είναι ο πρώτος ηγέτης ξένης χώρας που θα κάνει τις διακοπές του στην Κρήτη, σημειώνει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024