Επεισόδια στη Μαλακάσα: Χημικά σε κατοίκους που διαμαρτύρονταν για τις δομές προσφύγων
Ένταση και χημικά στη Μαλακάσα όπου σήμερα κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν για τις δύο δομές μεταναστών που υπάρχουν στην περιοχή.
Eπεισόδια ξέσπασαν το μεσημέρι της Κυριακής στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας, κατά τη διαμαρτυρία κατοίκων για τις δύο δομές προσφύγων που βρίσκονται εκεί.
Οι κάτοικοι της Μαλακάσας είναι εξοργισμένοι με την κατάσταση στην περιοχή τους από τις δύο δομές στις οποίες φιλοξενούνται περίπου 3.500 πρόσφυγες και μετανάστες.
Θέλησαν να αποκλείσουν προσωρινά την κυκλοφορία στην εθνική οδό, αλλά εμποδίσθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις που τους απώθησαν με χρήση χημικών.
Δείτε βίντεο από την ένταση:
- Έριξε το σύνθημα ο Τσίπρας: Στο +3 το κόμμα – Mε νέα χρώματα το Ινστιτούτου
- UNIC Athens: Η νέα ακαδημαϊκή πρόταση στην καρδιά του Ελληνικού
- Ιράν: Ποιος δικαιούται να βομβαρδιστεί;
- «Η Κάρολιν Μπεσέτ Κένεντι πρόδωσε τον Κάλβιν Κλάιν» – Η αλήθεια για τη σχέση που άλλαξε τη μόδα
- Το κοινοβούλιο της Ταϊβάν εγκρίνει την υπογραφή των συμφωνιών για την προμήθεια όπλων από τις ΗΠΑ
- Ελ Κααμπί, ο έκτος που ανανέωσε με τον Ολυμπιακό μέσα στη σεζόν
- Τουρκία: Σειρήνες συναγερμού στη ΝΑΤΟϊκή βάση Ιντσιρλίκ
- Κίνηση: Καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας και Αττική Οδό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442