Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Φλόιντ : Νέο βίντεο τον δείχνει να εκλιπαρεί τους αστυνομικούς που είχαν πέσει πάνω του

Δολοφονία Φλόιντ : Νέο βίντεο τον δείχνει να εκλιπαρεί τους αστυνομικούς που είχαν πέσει πάνω του

«Παρακαλώ αφήστε με να σηκωθώ, δεν μπορώ να ανασάνω. Με πονάει το στομάχι μου, με πονάει ο λαιμός μου» εκλιπαρούσε ο Τζορτζ Φλόιντ τους αστυνομικούς που είχαω πέσει πάνω του και τον πίεζαν ακόμα και όταν είχε λιποθυμήσει

«Παρακαλώ αφήστε με να σηκωθώ, δεν μπορώ να ανασάνω. Με πονάει το στομάχι μου, με πονάει ο λαιμός μου» εκλιπαρούσε ο Τζορτζ Φλόιντ τους αστυνομικούς που είχαω πέσει πάνω του και τον πίεζαν ακόμα και όταν είχε λιποθυμήσει.

Νέο συγκλονιστικό βίντεο που τράβηξε διερχόμενος, από άλλη οπτική γωνία, αναβιώνει τις τελευταίες δραματικές στιγμές της ζωής του 46χρονου αφροαμερικανού.

Στο βίντεο φαίνονται τρεις αστυνομικοί να έχουν γονατίσει πάνω στον Φλόιντ ενώ αυτός ακούγεται να προσπαθεί να ανασάνει.

«Παρακαλώ, παρακαλώ, αφήστε με να σηκωθώ» ικετεύει ο Φλόιντ τους αστυνομικούς λίγο πριν να χάσει τις αισθήσεις του.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας έρχονται στη δημοσιότητα μέσα από τη δικογραφία της υπόθεσης. για τον αστυνομικό Ντέρεκ Τσόβιν

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο αστυνομικός Ντέρεκ Τσόβιν, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, πατούσε τον λαιμό του Φλόιντ για συνολικά 8 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα ενώ ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι για τα 2΄53΄΄ εξ αυτών ο Φλόιντ είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του.

«Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι αυτού του τύπου ο χειρισμός είναι από τη φύση του επικίνδυνος» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δικογραφία.

Τι δείχνει η νεκροψία

Οι αρχές ανακοίνωσαν τα προκαταρκτικά στοιχεία της νεκροψίας στη σορό του Φλόιντ σύμφωνα με τα οποία ο άτυχος αφροαμερικανός έχασε τη ζωή του «από έναν συνδυασμό των χερισμών των αστυνομικών, ενός προβλήματος καρδιάς και πιθανών ουσιών στον οργανισμό του».

Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας του 46χρονου η οποία υποστήριξε ότι η αναφορά σε υποκείμενα νοσήματα «αποτελούν οφθαλμαπάτη» με τον δικηγόρο της να σημειώνει ότι «η οικογένεια δεν εμπιστεύεται τίποτα από όσα προέρχονται από το αστυνομικό τμημα της Μινεάπολις. Πώς θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά άλλωστε;». Ο ίδιος ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι η οικογένεια έχει προσλάβει δικό της εμπειρογνώμονα.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024