Βαλμπουενά : Ελπίζω να μη μας επηρεάσει η διακοπή
Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για τον Ολυμπιακό, την Ελλάδα, την κατάσταση με τον κοροναϊό, αλλά και την προηγούμενη ομάδα του, τη Φενέρμπαχτσε
Ο Ματιέ Βαλμπουενά παραχώρησε συνέντευξη στο BeIN Sports και αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τον κοροναϊό.
Ακόμα ο γάλλος παικταράς μίλησε για τη διακοπή και τι αντίκτυπο θα έχει στους ερυθρόλευκους με την επιστροφή στη δράση, ενώ στάθηκε και στη Φενέρμπαχτσε και το πέρασμά του από το τούρκικο πρωτάθλημα.
Για την εμπειρία του με τον κοροναϊό και την καραντίνα στην Ελλάδα ανέφερε σχετικά:
«Ζήσαμε τη διαδικασία της καραντίνας, όπως όλοι οι άλλοι στην Ελλάδα, όμως αυτή άρχισε να αίρεται σταδιακά μέσα σε 2 εβδομάδες. Σύμφωνα με τον προβλεπόμενο προγραμματισμό, το πρωτάθλημά μας θα αρχίσει στις 7 Ιουνίου» τόνισε ο γάλλος άσος του Ολυμπιακού, ενώ για τη φετινή πορεία της ομάδας του σχολίασε:
«Η μοναδική μου επιθυμία είναι να μην επηρεάσει την πρόοδό μας. Φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, έχουμε μια καλή πορεία στο Europa League και στο πρωτάθλημα. Ήταν μια σεζόν που συνεχίσαμε με πολλούς στόχους. Ελπίζω ότι αυτό το μεγάλο διάστημα δε θα μας επηρεάσει αρνητικά. Έχουμε μια καλή σεζόν. Θα είναι δύσκολο για εμάς, γιατί σταματήσαμε σε καλή περίοδο. Έχουμε ξεκινήσει να προπονούμαστε ως ομάδα. Είμαστε σε μια περίοδο προετοιμασίας».
Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προηγούμενη ομάδα του, τη Φενέρμπαχτσε, λέγοντας τα εξής:
«Νομίζω ότι έδωσα τα πάντα στο γήπεδο. Οι οπαδοί της Φενέρ είναι οπαδοί που σε ωθούν και θέλουν περισσότερα. Ήξερα επίσης τι με περίμενε, γιατί έπαιξα πρώτη φορά στη Μασσαλία».
- Ο απεσταλμένος του Τραμπ επισκέπτεται τη Λευκορωσία – Νέες συνομιλίες με τον Λουκασένκο για τους «ομήρους»
- Ο Μπενίτεθ παράδεχτηκε εμμέσως την πραγματικότητα
- Η OpenAI λανσάρει το GPT-5.2, απάντηση στην απειλή του Gemini 3 της Google
- Συνάντηση Ζελένσκι με Μερτς τη Δευτέρα στο Βερολίνο
- Sky Sports: «Ζιντάν, Κλοπ και Αρμπελόα υποψήφιοι για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης»
- Προσοχή! Απάτη με SMS και emails που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Αθηναίων

