Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Αργυρός: Χαμός στα social media με τη μοναδική συναυλία στο MEGA

Κωνσταντίνος Αργυρός: Χαμός στα social media με τη μοναδική συναυλία στο MEGA

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα το MEGA πιστό στο ραντεβού του με την ψυχαγωγία έφερε στις οθόνες μας τον κορυφαίο τραγουδιστή της γενιάς του, τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα το MEGA πιστό στο ραντεβού του με την ψυχαγωγία έφερε στις οθόνες μας τον κορυφαίο τραγουδιστή της γενιάς του, τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Πιστοί στο ραντεβού τους με το MEGA αποδείχτηκαν και οι τηλεθεατές, οι οποίοι για ακόμη μια φορά, μέσα σε ελάχιστα λεπτά, έφεραν το #SpitiMeTonArgiro στην πρώτη θέση των trends στο Twitter.

Από τα πρώτα λεπτά σε όλα τα social media δεκάδες άνθρωποι μοιράζονταν τον ενθουσιασμό τους για μια ακόμα μεγάλη βραδιά που βιώνουν μέσα από το MEGA.

«Θα το κάψουμε και πάλι!!! Μπράβο σε όλους σας!», «Ανυπομονώ, Χρήστο σ’αγαπωωωω», «Πάμε Αργυρό;», «Σήμερα θα δώσουμε ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ. Φιλάκια από Πόρτες Αχαΐας», «Ανυπομονώ να δω και να ακούσω την υπέροχη βραδιά που με ετοιμάσατε», «Ανυπομονώ να το ακούσουμε καλοτάξιδο», «Θα είμαστε συντονισμένοι στο μεγάλο κανάλι κάθε Παρασκευή στις 23:00», «Χαμός θα γίνει πάλι», «Θα περάσουμε τέλεια απόψε», «Αφού δεν μπορούμε να πάμε ας το δούμε στην TV», «Είστε και οι αγαπημένοι μου», «Σας λατρεύω», «Χρόνια πολλά Φίλιππε», «Είμαστε έτοιμοι για μια ακόμα τέλεια βραδιά. Σοφία Κάρυστος» ήταν μερικά από τα χιλιάδες μηνύματα που κατέκλυσαν τα social media από πολύ νωρίς.

Άπαντες, έχοντας μάθει πλέον το εβδομαδιαίο ραντεβού με το μεγάλο κανάλι, μοιράζουν απλόχερα την αγάπη τους στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ακόμα, πολλοί στέλνουν «μουσικά μηνύματα» στο άλλο τους μισό, το οποίο βρίσκεται πολλές εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά!

Φυσικά, όλα αυτά υπό τους ήχους των μεγάλων επιτυχιών του Κωνσταντίνου Αργύρου!

Δείτε κάποια από τα κορυφαία μηνύματα:

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024