Στην εκπομπή «MEGA Mag» μίλησε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης Τοπαλούδης, για το δράμα που βιώνει η οικογένειά του και την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τη δολοφονία της Ελένης.
Ο κ. Τοπαλούδης μίλησε για τις πιο κρίσιμες και συγκλονιστικές στιγμής που έζησε από τη στιγμή που του ανακοινώθηκε ο θάνατος της κόρης του με κορυφαία τη στιγμή που έμαθε τι ακριβώς συνέβη στο παιδί του.
Ερχόμενος στη δικαστική διαδικασία, δεν περίμενε καμία αλλαγή στη συμπεριφορά των δραστών και δε διαψεύστηκε. Αναφέρθηκε στην εμπειρία της δίκης και τις συμπεριφορές και αντιδράσεις των παρευρισκόμενων, αλλά κυρίως στη στάση και τα λόγια της εισαγγελέως που σχολιάστηκαν από πολλούς.
«Η εισαγγελέας στάθηκε στο ύψος της και έθεσε τον πήχη της ελληνικής δικαιοσύνης πολύ ψηλά», δήλωσε ο κ. Τοπαλούδης και πρόσθεσε πως η εισαγγελέας ήταν «η φωνή της Ελένης». Ήταν η καταλληλότερη και πλέον αρμόδια για να αναλάβει την υπόθεση και να βγάλει τη σχετική απόφαση.
Για την ίδια την ποινή υποστήριξε πως ήταν ομόφωνη και ήταν η μεγαλύτερη που θα μπορούσε να επιβληθεί.
Τώρα αυτό που ζητάνε ως οικογένεια είναι «να γίνουν τα ισόβια επιτέλους ισόβια για τέτοιους εγκληματίες και βιαστές».
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων