Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Τοπαλούδη : Οι γονείς της Ελένης μιλούν για τον πόνο που βίωσαν

Υπόθεση Τοπαλούδη : Οι γονείς της Ελένης μιλούν για τον πόνο που βίωσαν

«Βιώνω κάθε στιγμή και κάθε λεπτό τον πόνο του παιδιού μου. Τα βασανιστήρια, τις τσιρίδες της, τις φωνές της, τον τρόμο της. Να παρακαλάει, να ζητάει έλεος για ζωή και να μην….», λέει μεταξύ άλλων η κα Κούλα Τοπαλούδη.

Για τον πόνο που βίωσαν όταν έμαθαν ότι το παιδί τους δολοφονήθηκε, μιλούν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη. Μιλούν επίσης για τους γονείς των δολοφόνων, για τους «κρυφούς» βιασμούς, για τα ένοχα μυστικά της κοινωνίας μας, για το χρήμα ως παράγοντα εκμαυλισμού αλλά και για τα λουλούδια που έδωσαν στην εισαγγελέα της πολύκροτης δίκης.

Στο podcast των «Πρωταγωνιστών», η «σκληρή Πόντια» Κούλα και ο ευγενικός αλλά ανθεκτικός Γιάννης μιλούν με πάθος αλλά και λογική, στον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Βιώνω κάθε στιγμή τον πόνο του παιδιού μου»

«Βιώνω κάθε στιγμή και κάθε λεπτό τον πόνο του παιδιού μου. Τα βασανιστήρια, τις τσιρίδες της, τις φωνές της, τον τρόμο της. Να παρακαλάει, να ζητάει έλεος για ζωή και να μην….», λέει μεταξύ άλλων η κα Κούλα Τοπαλούδη.

«Έρχεται ο αστυνομικός, ανιψιός μας από την Ορεστιάδα, και λέει του Γιάννη ‘’η Ελένη είχε στη γάμπα της τριαντάφυλλο;’’. Λέει ο Γιάννης ‘’ναι, τατουάζ’’. Και άρχισε να κλαίει. Εγώ σκοτάδι. Αρχίζουν και κλαίνε και φωνάζουν και μου λένε ‘’πάει η Ελένη, τη βρήκαν’’. ‘’Τι τι βρήκαν;’’ λέω. ‘’Τη βρήκαν νεκρή’’… Από εκείνη τη μέρα χάθηκα. Τίποτα, τίποτα. Μέσα στον εγκέφαλο μόνο σκοτάδι και σοκ και γιατί. Γιατί; Γιατί; ΓΙΑΤΙ;», λέει η τραγική μητέρα.

«Δεν τους συγχωρώ»

«Τι μου αφαίρεσαν απ’ τη ζωή; Την ψεύτικη κούκλα, την ψεύτικη κούκλα; Θα πάω να την ξαναπάρω, θα τη ζωντανέψω φου, φου, φου, με το ραβδάκι μου το μαγικό και θα δώσω ζωή και φως στο παιδί μου; Δεν τους συγχωρώ, τους μισώ».

Τα όνειρα για την Ελένη

«Όνειρο του αγράμματου πατέρα μου ήταν να σπουδάσει τα παιδιά του. Δεν ήμασταν από τη γενιά των πολιτικών και των λεφτάδων και των βιομηχάνων και των εφοπλιστών, οπότε να είχα περιουσία… Το ίδιο όνειρο είχα και εγώ για την Ελένη μου».

«Κάθε χρόνο βιάζονται χιλιάδες κοπέλες»

«Βιάζανε κοπέλες. Ήρθε άτομο και μου λέει για την δασκάλα του παιδαγωγικού, η οποία αρραβωνιάστηκε και παντρεύτηκε και βγάζει ψυχολογικά προβλήματα.

Τη βιάσανε! Αλλά είναι κοινό μυστικό ολονών. Κάθε χρόνο βιάζονται πάνω από 5.000 κοπελίτσες, γυναίκες και πόσες καταγγελίες έχουμε; Ούτε 200. Γιατί; Γιατί; Αυτό πρέπει να απαντήσουμε».

«Γνώριζαν την εγκληματική τους δράση»

«Κάποιοι γνώριζαν για αυτή την εγκληματική δράση αυτών των δυο. Γνώριζαν σίγουρα και έκλειναν στόματα. Τώρα γιατί έκλειναν στόματα…εξαιτίας του φόβου και τρόμου; Εξαιτίας χρημάτων; ας απαντήσουν οι ίδιοι, η κοινωνία», λέει ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης.

«Αυτά τα τέρατα, ίσως κι άλλα, έκαναν δράση με τουρίστριες το καλοκαίρι… που άλλες καταγγελίες γίνονταν δεκτές, άλλες δεν γίνονταν απ’ την αστυνομία. Και ύστερα πού θα παν το χειμώνα; στις φοιτητριούλες! Ξεμονάχιαζαν κάποια με κάποια δολώματα. Και τώρα έτυχε ήταν η Ελένη μας, αν δεν ήταν η Ελένη θα ήταν κάποιο άλλο κοριτσάκι».

«Η εισαγγελέας έλεγε: “Δεν σας έκατσε το προηγούμενο, δεν σας έκατσε οι άλλες δυο που ήταν και έφυγαν και γλίτωσαν την τελευταία στιγμή, ύστερα είπατε εδώ είμαστε. Αυτό θα την πατήσει”».

«Και επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν κουμάντο την Ελένη και να ολοκληρώσουν και αυτοί σεξουαλικά, πήγαν ο άλλος σε πουτ@ν@ την άλλη την ημέρα και μετά πήγαν και έκαναν και το ΑΜΕΑ την μεθεπόμενη μέρα. Αυτή ήταν η ανθρωπιά που τους έδωσαν και τους δίδαξαν».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024