Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Παναγία μου γιατί δεν το προστάτεψες το κορίτσι μας» - Συγκλονίζει η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη

«Παναγία μου γιατί δεν το προστάτεψες το κορίτσι μας» – Συγκλονίζει η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη

Ραγίζει καρδιές η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία μίλησε για πρώτη φορά μετά την καταδίκη των δύο κακοποιών. Στο άκουσμα της δικαστικής απόφασης ένιωσε μια ανακούφιση, όπως η ίδια λέει

Ραγίζει καρδιές η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία μίλησε για πρώτη φορά μετά την καταδίκη των δύο κακοποιών. Στο άκουσμα της δικαστικής απόφασης ένιωσε μια ανακούφιση, όπως η ίδια λέει.

«Κάπως ξελάφρωσα. Ένιωσα ότι η ψυχούλα της Ελένης γαλήνεψε, ηρέμησε το πουλάκι μου. Αυτό περίμενε κι εκείνη, άλλωστε τους είχε πει ότι ο μπαμπάς της θα τους βρει. Μακάρι να είναι η τελευταία που της συνέβη κάτι τέτοιο» επεσήμανε η γιαγιά της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

«Μην κρύβετε τα καθαρά της μάτια»

Η ίδια ζητά να μην καλύπτουν τα ΜΜΕ τα μάτια της Ελένης όταν δείχνουν τη φωτογραφίας της.

«Θέλω να βλέπω τα καθαρά της μάτια, δεν είναι αυτή που πρέπει να ντρέπεται, ούτε αυτή που έκανε κάτι κακό», είπε και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και τη συμπαράσταση που έχουν δείξει στην οικογένειά της, κάνοντας την Ελένη τους, Ελένη όλης της Ελλάδας.

Με δάκρυα στα μάτια αναφέρεται στην εγγονή της που έφυγε για να σπουδάσει και γύρισε πίσω μέσα στο φέρετρο, έχοντας έναν μαρτυρικό θάνατο.

«Παναγία μου γιατί δεν το προστάτεψες το κορίτσι μας»

«Ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, πώς βρέθηκαν αυτοί οι κακοί άνθρωποι στον δρόμο της και της έκαναν τέτοιο κακό. Παναγία μου γιατί δεν το προστάτεψες το κορίτσι μας, γιατί έδωσες τέτοιο κακό στους γονείς της» δήλωσε η κυρία Ελένη στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Όλον αυτόν τον καιρό εκείνη παρακολουθούσε το δράμα που ζούσε ο γιος και η νύφη της κατά τη διάρκεια της δίκης. «Μακάρι να ήμουν πουλάκι να τους παρηγορούσα στην Αθήνα που τους έβλεπα από την τηλεόραση. Η Κούλα έκλαιγε για να ξεσπάσει, ο Γιάννης τα κρατάει όλα μέσα του. Μεγάλο το βάσανο της μάνας. Εγώ κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να είμαι δίπλα τους. Να μην αξιώσει κανέναν γονιό, καμιά γιαγιά, κανέναν παππού τέτοιο κακό» κατέληξε η γιαγιά.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024