Η Andersen Legal ανακοίνωσε τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου των υπηρεσιών της, προσθέτοντας έναν ακόμα δυναμικό τομέα, αυτόν του Banking, Finance & Capital Markets.

Παράλληλα, υποδέχεται την Κατερίνα Σιμοπούλου ως νέα Partner της εταιρείας, η οποία τίθεται επικεφαλής του τμήματος. Με εμπειρία άνω των 15 ετών στον τομέα του Banking, Finance & Capital Markets, η κα. Σιμοπούλου θα παρέχει νομικές και κανονιστικές συμβουλές καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών στο Banking, Finance & Capital Markets, τόσο σε διεθνές όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Η Κατερίνα Σιμοπούλου έχει εργαστεί στην Credit Suisse, στη Ζυρίχη, ως υπεύθυνη για Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και ως επικεφαλής του νομικού τμήματος και συμμόρφωσης, στο ελληνικό γραφείο της Credit Suisse Luxembourg. Επίσης, εργάστηκε ως νομική σύμβουλος, αρμόδια για σημαντικές οικονομικές συναλλαγές, στη Eurobank.

Η Andersen Legal, με πολυετή παρουσία στην ελληνική αγορά, κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των νομικών υπηρεσιών.  Αυτό αναμένεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, με την προσθήκη των νέων υπηρεσιών και των καινοτόμων λύσεων που θα βοηθήσουν τους πελάτες της να ανταποκριθούν καλύτερα στις αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες ανάγκες τους.

Στο νέο οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται, η Andersen Legal  συνεχίζει να σκέφτεται διαφορετικά και να εργάζεται με αφοσίωση και συνέπεια σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και τις αξίες της Andersen Global.

Η ένταξη της Κατερίνας στο δυναμικό της Andersen Legal ενισχύει το ρόλο της εταιρείας στην αγορά και σηματοδοτεί μια νέα εποχή ανάπτυξης, τόνισε ο Θεόδωρος Πιστιόλης, managing partner.  O Τάσος Τριαντάφυλλος, managing partner, πρόσθεσε, «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Κατερίνα. Η επιλογή έμπειρων στελεχών με σημαντικό επιστημονικό υπόβαθρο και εργασιακές εμπειρίες, θα βοηθήσει σημαντικά τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους.»

Σχετικά με την Andersen Legal

Η Andersen Legal,  με έδρα την Αθήνα, αποτελεί member firm της Andersen Global. H Andersen Legal που αναγνωρίζεται από του πελάτες της και τους συνεργάτες της αλλά και από τα διεθνή directories ως κορυφαία business law firm παρέχει ένα ευρύ φάσμα νομικών υπηρεσιών. www.andersenlegal.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο