Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «ευχαριστώ» Χαρδαλιά για τις 72 ημέρες ενημέρωσης

Το «ευχαριστώ» Χαρδαλιά για τις 72 ημέρες ενημέρωσης

Το δικό του «ευχαριστώ» στους πολίτες είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς έκλεισε ο κύκλος της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα

Το δικό του «ευχαριστώ» στους πολίτες είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς έκλεισε ο κύκλος της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα.

«Έκλεισε ένας κύκλος ειλικρινούς επικοινωνίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους Έλληνες συμπολίτες μας σε όλη την χώρα! Και να είστε σίγουροι ότι με τον Καθηγητή Τσιόδρα θα συνεχίσουμε καθημερινά την εξαιρετική συνεργασία μας πίσω από τις κάμερες των 18:00, παρακολουθώντας κάθε μέρα τις εξελίξεις» αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Σημειώνει, δε, πως «παραμένει άλλωστε το δικό μας μοναδικό στοίχημα ευθύνης, που από την πρώτη στιγμή κληθήκαμε να διαχειριστούμε και να επικοινωνήσουμε με τους συμπολίτες μας».

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά «ένας κύκλος κλείνει, αλλά παραμένουμε σε εγρήγορση, παραμένουμε σε επιφυλακή, παραμένουμε συνεπείς στην τήρηση των κανόνων και των οδηγιών και παραμένουμε υπεύθυνοι στην καθημερινότητά μας».

«Στην Πολιτική Προστασία δεν σταματάμε. Παραμένουμε σε απόλυτη ετοιμότητα. Πάντα έτοιμοι σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη, σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας. Συνεχίζουμε… Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλους για όλα» καταλήγει.

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά

Σήμερα, κλείσαμε με την κοινή μας συνέντευξη με τον Καθηγητή Τσιόδρα, 72 ημέρες – από τις 16 Μαρτίου – σχεδόν…

Δημοσιεύτηκε από Nikos Hardalias B στιςΤρίτη, 26 Μαΐου 2020

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024