Όπως ενημέρωσε ο δάσκαλός του, Πέτρος Δαμιανός, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο Βασίλης Δημάκης ήπιε νερό

Την απεργία πείνας και δίψας σταμάτησε ο Βασίλης Δημάκης λίγες ώρες αφότου έγινε δεκτό το αίτημά του να μεταφερθεί στην δικαστική φυλακή Κορυδαλλού.

Όπως ενημέρωσε ο δάσκαλός του, Πέτρος Δαμιανός, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο Βασίλης Δημάκης ήπιε νερό.

«Μόλις τώρα ο συνήγορος του Βασίλη Δημάκη, ο Θανάσης Καμπαγιάννης με ενημέρωσε ότι ο Βασίλης ήπιε νερό από τη βρύση του κελιού του…» αναφέρει ο Πέτρος Δαμιανός.

Στις ανδρικές Φυλακές Κορυδαλλού

Είχε προηγηθεί η απόφαση ο Βασίλης Δημάκης να μεταφερθεί από το υπόγειο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού στο απέναντι κτήριο των ανδρικών Φυλακών Κορυδαλλού, όπως ανακοίνωσε η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

«Έγινε δεκτό το αίτημα του να μετακινηθεί στην Δικαστική Φυλακή Κορυδαλλού Ι αναμένουμε την διεκπαιρέωση της και την τελική υπογραφή από μένα προκειμένου να μεταφερθεί εκεί. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε τον Βασίλη Δημάκη. Θέλαμε να μετακινηθεί για λόγους ασφαλείας ούτε του απαγορεύσαμε την πρόσβασή του στην εκπαίδευση» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Νικολάου.

«Να συμπληρώσω ότι στον Κορυδαλλό ΙΙ δεν πήγε τιμωρητικά πήγε γιατί έπρεπε να είναι σε καραντίνα 14 μέρες όπως λένε τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αφού παρήλθε το 14ημερο συνήλθε η Επιτροπή Μεταγωγών και έγινε δεκτό το αίτημά του» συμπλήρωσε η Σοφία Νικολάου, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr