Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βασίλης Δημάκης σταμάτησε την απεργία πείνας και δίψας

Ο Βασίλης Δημάκης σταμάτησε την απεργία πείνας και δίψας

Όπως ενημέρωσε ο δάσκαλός του, Πέτρος Δαμιανός, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο Βασίλης Δημάκης ήπιε νερό

Την απεργία πείνας και δίψας σταμάτησε ο Βασίλης Δημάκης λίγες ώρες αφότου έγινε δεκτό το αίτημά του να μεταφερθεί στην δικαστική φυλακή Κορυδαλλού.

Όπως ενημέρωσε ο δάσκαλός του, Πέτρος Δαμιανός, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο Βασίλης Δημάκης ήπιε νερό.

«Μόλις τώρα ο συνήγορος του Βασίλη Δημάκη, ο Θανάσης Καμπαγιάννης με ενημέρωσε ότι ο Βασίλης ήπιε νερό από τη βρύση του κελιού του…» αναφέρει ο Πέτρος Δαμιανός.

Στις ανδρικές Φυλακές Κορυδαλλού

Είχε προηγηθεί η απόφαση ο Βασίλης Δημάκης να μεταφερθεί από το υπόγειο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού στο απέναντι κτήριο των ανδρικών Φυλακών Κορυδαλλού, όπως ανακοίνωσε η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

«Έγινε δεκτό το αίτημα του να μετακινηθεί στην Δικαστική Φυλακή Κορυδαλλού Ι αναμένουμε την διεκπαιρέωση της και την τελική υπογραφή από μένα προκειμένου να μεταφερθεί εκεί. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε τον Βασίλη Δημάκη. Θέλαμε να μετακινηθεί για λόγους ασφαλείας ούτε του απαγορεύσαμε την πρόσβασή του στην εκπαίδευση» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Νικολάου.

«Να συμπληρώσω ότι στον Κορυδαλλό ΙΙ δεν πήγε τιμωρητικά πήγε γιατί έπρεπε να είναι σε καραντίνα 14 μέρες όπως λένε τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αφού παρήλθε το 14ημερο συνήλθε η Επιτροπή Μεταγωγών και έγινε δεκτό το αίτημά του» συμπλήρωσε η Σοφία Νικολάου, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024