Γιώργος Βάλαρης: «Θεωρώ ότι στημένο όλο αυτό με τον κοροναϊό»
Ο Γιώργος Βάλαρης θεωρεί ότι ο κοροναϊός είναι μια παγκόσμια συνωμοσία, πράγμα που έκανε έξω φρενών τους δημοσιογράφους της εκπομπής της Φαίης Σκορδά.
https://www.instagram.com/p/B8e3hfFpWFO/
«Ξαφνικά, λόγω τουρισμού τα κρούσματα είναι πολύ λίγα»
«Θα κάνουμε μια καμπάνια με τον Γρηγόρη Βαλτινό για να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο θέατρο. Πώς ήταν αυτή η τρομοκρατική καμπάνια του Μένουμε Σπίτι; Είμαι από τους ανθρώπους που αισθάνομαι ότι υπάρχει θεωρία συνωμοσίας. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ στημένο, θα το δούμε αργότερα, μετά από πολλούς μήνες. Θα δούμε κάποιες φαρμακοβιομηχανίες από τα φάρμακα να πλουτίζουν. Ξαφνικά, λόγω τουρισμού τα κρούσματα είναι πολύ λίγα», είπε ο Γιώργος Βάλαρης.
Δείτε τις δηλώσεις του
https://youtu.be/cVhytHnrN9U
- Τέλος εποχής για τη Μονακό: Οι παίκτες που φεύγουν το καλοκαίρι από το Πριγκιπάτο
- Διεκόπησαν δρομολόγια του Προαστιακού λόγω φωτιάς στην περιοχή της Νέας Ζωής
- Ο απόλυτος οδηγός BBQ από την Αργυρώ: Την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Τζέιμς για Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια και καλή τύχη»
- Γιατί η Νταϊάνα έσκισε σκόπιμα το φόρεμά της στο Met Gala πριν από 30 χρόνια;
- Πετρέλαιο: Βουτιά της τιμής του αργού – Κάτω από 100 δολάρια το βαρέλι
- Κρίση αξιοπιστίας – «Αστήρικτες» οι μισές έρευνες κοινωνικών επιστημών
- Ιταλικά ΜΜΕ: «Βλέπει» Τζόλη η Ρόμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442