Άρης : Από εργομετρικά περνούν οι ποδοσφαιριστές
Από εργομετρικά θα περάσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη, προκειμένου να γίνει ένας έλεγχος... προόδου ύστερα από μερικές εβδομάδες προπονήσεων
Στον Άρη συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις πλέον, με την ομάδα να ανεβάζει ρυθμούς ενόψει και της επανέναρξης του πρωταθλήματος σε 12 μέρες.
Οι κίτρινοι προσπαθούν να βρεθούν στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης ύστερα από δύο μήνες αποχής από τη δράση, ενώ γι’ αυτόν το λόγο οι παίκτες θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η πρόοδος που έχει γίνει έπειτα από τρεις εβδομάδες προπονήσεων.
Το τεχνικό τιμ θέλει παράλληλα να τσεκάρει το βαθμό επιβάρυνσης κάποιων παικτών, για τους οποίους ενδεχομένως να κατεβάσει την ένταση, για να αποφύγει τυχόν τραυματισμούς.
Υπάρχει ικανοποίηση πάντως για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει σοβαροί τραυματισμοί το τελευταίο διάστημα, με στόχο φυσικά αυτό να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες πριν από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
- To Λας Βέγκας πλησιάζει στο NBA: Επενδυτικό σχέδιο 8 δισ. δολαρίων για τη νέα ομάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442