Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Τσολάκη : O άντρας μου είναι η φωνή της λογικής και της ψυχραιμίας

Ελένη Τσολάκη : O άντρας μου είναι η φωνή της λογικής και της ψυχραιμίας

Η δημοφιλής παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη μίλησε για το ξεκίνημά της από την Θεσσαλονίκη, τη σχέση της με την τηλεόραση αλλά και τον έγγαμο βίο στο πλευρό του συζύγου της Παύλου Πετρουλάκη

Για το ξεκίνημά της από την Θεσσαλονίκη, τη σχέση της με την τηλεόραση και τον έγγαμο βίο στο πλευρό του συζύγου της Παύλου Πετρουλάκη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη.

«Προσπαθώ τη μεγάλη μου στεναχώρια να μην μεταφέρω στο σπίτι μου αλλά συνήθως αυτό δεν γίνεται. Ο Παύλος είναι ένας πολύ υποστηρικτικός άνθρωπος δίπλα μου. Είναι η φωνή της λογικής και της ψυχραιμίας. Είναι δίπλα μου σε ό,τι αποφασίσω», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ελένη Τσολάκη μιλώντας για τον σύζυγό της με τον οποίο φέτος κλείνει τρία χρόνια έγγαμου βίου.

Η ίδια παραδέχτηκε ακόμα:

«Οι τελευταίες δύο χρονιές ήταν πραγματικά δύσκολες για μένα επαγγελματικά και ψυχολογικά. Παρόλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο.

Ίσως έπρεπε να πάρω κι εγώ τα μαθήματά μου. Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη όχι μόνο επειδή μου έκοψαν την εκπομπή αλλά επειδή και εγώ είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι κάτι μπορεί να λήξει πρόωρα. Οπότε, προσπαθούσα να συμβιβαστώ με αυτό.

Φέτος βέβαια στο μαγκαζίνο δεν κουβαλάω όλο αυτό το βάρος της εκπομπής. Είναι άλλος ο ρόλος μου και αυτό μου γλύκανε κάπως την ψυχολογία», κατέληξε η Ελένη Τσολάκη μιλώντας για την εκπομπή στην οποία βρίσκεται τη φετινή τηλεοπτική χρονιά.

Τον Σεπτέμβριο κλείνεις χρόνια γάμου… Ο άντρας σου περνάει δύσκολα μαζί σου όταν αντιμετωπίζεις επαγγελματικές φουρτούνες;

Πάντα. Προσπαθώ τη μεγάλη μου στενοχώρια να μην τη μεταφέρω στο σπίτι μου, αλλά συνήθως δεν γίνεται αυτό. Ο Παύλος είναι ένας πολύ υποστηρικτικός άνθρωπος δίπλα μου, είναι η φωνή της λογικής και της ψυχραιμίας. Είναι δίπλα μου σε ό,τι αποφασίσω.

Συνειδητοποίησες ότι ο δρόμος αυτός δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα;

Σε έναν βαθμό το ήξερα από τη Θεσσαλονίκη, όταν δούλευα σ’ ένα μικρό τοπικό κανάλι με πανελλαδική εμβέλεια, είχα μια γεύση από τον κόσμο της Αθήνας. Δεν ήρθα από τον πλανήτη Άρη, ήμουν προετοιμασμένη μέσα μου.

Έχει αλλάξει κάτι στο κορίτσι εκείνο που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα πριν από χρόνια;

Λογοκρίνομαι λίγο παραπάνω, μαλώνω πάρα πολύ τον εαυτό μου και γενικά δεν μου χαϊδεύω τα αυτιά. Ίσως θα έπρεπε να διαχειριστώ καλύτερα το κομμάτι της ντροπής μου που μπορεί να μεταφράζεται σαν σνομπισμός, όμως έχω υπάρξει και πιο φοβισμένη, είπε η  Ελένη Τσολάκη μιλώντας στο περιοδικό YouWeekly.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024