Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Premier League : Την Πέμπτη ορίζεται η ημερομηνία επανέναρξης του αγγλικού πρωταθλήματος

Premier League : Την Πέμπτη ορίζεται η ημερομηνία επανέναρξης του αγγλικού πρωταθλήματος

H Premier League κάθεται στο τραπέζι και αποφασίζει την ερχόμενη Πέμπτη πότε θα επιστρέψουν στη δράση οι ομάδες

Οι αποφάσεις για την καραντίνα, η συνέχιση των προπονήσεων, η ημερομηνία επανέναρξης των αγώνων και το θέμα των τηλεοπτικών και των γηπέδων θα βρεθούν στην ατζέντα των συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν την τρέχουσα εβδομάδα ανάμεσα στην Premier League και τις ομάδες.

Σύμφωνα με τους Times, από σήμερα κιόλας τίθεται επί τάπητος το ζήτημα της ολικής καραντίνας των ομάδων της Premier League προτού ξαναμπούν στο γήπεδο, όπως ακριβώς το έκαναν και στη Γερμανία με την Bundesliga.

Από τη στιγμή που στις τελευταίες δύο παρτίδες των τεστ (που ξεπέρασαν σε αριθμό τα 1.800) προέκυψαν μονάχα 8 θετικά κρούσματα, θεωρείται πως δεν είναι απαραίτητη ανάγκη να μπουν οι ποδοσφαιριστές σε καραντίνα και να απομονωθούν σε ξενοδοχεία.

Κι αυτό, ωστόσο, θα διαφοροποιηθεί αν αλλάξει η κατάσταση τις επόμενες ημέρες.

Επίσης, την Τετάρτη θα τεθεί προς ψήφιση το ζήτημα της συνέχισης των προπονήσεων με περισσότερη σωματική επαφή και αυτό είναι κάτι που το θέλουν οι περισσότερες ομάδες για να ξαναμπούν σε πιο εντατικούς ρυθμούς οι ποδοσφαιριστές ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Την Πέμπτη στην προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη των αφεντικών των 20 κλαμπ της Premier League θα συζητηθεί η ακριβής ημερομηνία όπου θα ξαναγίνει σέντρα σε αγγλικό γήπεδο, και κατά πάσαν πιθανότητα θα είναι είτε η 19η είτε η 26η Ιουνίου.

Παράλληλα θα συζητηθεί εκ νέου το ζήτημα των γηπέδων, αφού ξαναμπαίνει στην επικαιρότητα η επιλογή ουδέτερων σημείων, ώστε να υπάρχει και καλύτερη αστυνόμευση, ενώ πρέπει να συνεννοηθούν άπαντες και με τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα SkySports και BT Sport για την κάλυψη των αγώνων κι αν τελικά θα είναι ελεύθερη για όλους.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024