Η Premier League θέλει να δώσει τον τίτλο στη Λίβερπουλ, αφού άπαντες θεωρούν ότι τον αξίζει, και γι’ αυτόν το λόγο ετοιμάζει απονομή με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Πιο συγκεκριμένα, η διοργανώτρια Αρχή θέλει να επιβραβεύσει παίκτες και τεχνικό επιτελείο και ψάχνει να βρει τρόπο να σηκώσουν οι κόκκινοι το πρωτάθλημα ύστερα από 30 χρόνια.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργανώτριας Αρχής του κορυφαίου πρωταθλήματος, Ρίτσαρντ Μάστερς, ανέφερε τα εξής:

«Είναι πρόθεσή μας να υπάρξει η επιβράβευση των παικτών, του προπονητή και του τεχνικού επιτελείου για τον κόπο που έχουν κάνει όλη τη σεζόν, και να μην τους στερήσουμε τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν για την επιτυχία τους».

Όπως επιβεβαίωσε, θα γίνει προσπάθεια να εκπονηθεί ένα σχέδιο με το οποίο θα υπάρξει ασφαλής και ομαλή απονομή του τροπαίου στους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ, μόλις εκείνοι καταφέρουν να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τον τίτλο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα ψηφίστηκε ομόφωνα η επιστροφή των ομάδων της Premier League στα προπονητικά τους κέντρα, για να κάνουν πρόγραμμα μικρών γκρουπ (3-4 ατόμων) και σταδιακά να επανέλθουν σε φουλ ρυθμούς, ώστε να καταφέρουν μέσα στον Ιούνιο να ξαναπαίξουν.

Γράψτε το σχόλιό σας