Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παίκτες Euroleague : Βάλτε τέλος, δε θέλουμε να παίξουμε

Παίκτες Euroleague : Βάλτε τέλος, δε θέλουμε να παίξουμε

Ξεκάθαροι οι παίκτες της Euroleague λίγες ώρες πριν από την απόφαση για τη διοργάνωση. Με επιστολή τους ανέφεραν τους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμούν επιστροφή στη δράση

Ναι μεν δεν έχουν λόγο στην τελική απόφαση που θα πάρουν οι ομάδες, αλλά οι παίκτες της Euroleague είναι ξεκάθαροι σχετικά με τις σκέψεις για τη σεζόν και αν αυτή πρέπει να συνεχιστεί.

Και με επιστολή τους ξεκαθάρισαν πως ναι μεν θα ήθελαν να παίξουν πάλι μπάσκετ, αλλά ο φόβος είναι αυτός που τους κάνει να ζητούν το οριστικό τέλος.

Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, η Ένωση Παικτών της διοργάνωσης (ELPA) έστειλε επιστολή στις ομάδες της διοργάνωσης ζητώντας την ακύρωση της σεζόν.

Όπως επισημαίνει η ELPA, πέρα από την ανασφάλεια που υπάρχει σε αρκετούς παίκτες για την υγεία των ιδίων και της οικογένειάς τους από τον κορoναϊό, υπάρχει ακόμη το ζήτημα της παραμονής στις ΗΠΑ περίπου 70 παικτών, που είναι εξαιρετικά αμφίβολο πότε ή αν θα μπορέσουν να έρθουν ή αν θα είναι πρόθυμοι να το κάνουν.

Επίσης, εκφράζονται ανησυχίες για σοβαρούς τραυματισμούς ύστερα από τόσο μακρά περίοδο απραξίας, αλλά και για πλήξη του status της διοργάνωσης, αν οι ομάδες και οι παίκτες παρουσιαστούν κατώτεροι των περιστάσεων.

Οι παίκτες υπογραμμίζουν πως θα ήθελαν να επιστρέψουν στη δράση, αλλά αυτό να συμβεί κάτω από απόλυτη σιγουριά και όχι με το ρίσκο και τους κινδύνους που ελλοχεύουν τόσο από τον ιό όσο και από πιθανούς τραυματισμούς που θα ανεβάζουν το ρίσκο για τη συνέχεια της καριέρας τους.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024