Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η αναφορά της «As» στο φλερτ Καλάθη – Μπαρτσελόνα

Η αναφορά της «As» στο φλερτ Καλάθη – Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με την «As», η Μπαρτσελόνα θα έχει... απόθεμα για να προσφέρει ένα μεγάλο συμβόλαιο στον Νικ Καλάθη και να τον κάνει δικό της.

Το θέμα του Νικ Καλάθη και της Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ και πλέον οι μεγαλύτερες εφημερίδες της Ισπανίας ασχολούνται με αυτό. Και σήμερα κάνει αναφορά η As στο ενδεχόμενο απόκτησης του αρχηγού του Παναθηναϊκού από τους τους Καταλανούς.

Σύμφωνα με την «AS» λοιπόν, οι Καταλανοί θα έχουν αρκετά διαθέσιμα χρήματα αφού αποδεσμεύτηκε ο Μάλκολμ Ντιλέινι που είχε «βαρύ» συμβόλαιο, αναμένεται να φύγει ο Κέβιν Πάνγκος, ενώ μπορεί να εισπράξουν και ένα ποσό ύψους 800.000 ευρώ, εφόσον ο νεαρός Αργεντινός γκαρντ, Λεάντρο Μπολμάρο, επιλεχτεί στο ντραφτ του ΝΒΑ.

Φυσικά, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, δύσκολα θα υπάρξει πρόταση προς τον Καλάθη που να φτάνει τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως που παίρνει φέτος, ωστόσο είναι διατεθειμένοι στην Μπαρτσελόνα να δώσουν ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στο ρόστερ για να κινηθούν για την απόκτησή του.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024