Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη: Από την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μέχρι σήμερα

Ελένη Μενεγάκη: Από την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μέχρι σήμερα

Η Ελένη Μενεγάκη άφησε άναυδο και μουδιασμένο το τηλεοπτικό κοινό χτες με τις δηλώσεις της

Η Ελένη Μενεγάκη άφησε άναυδο και μουδιασμένο το τηλεοπτικό κοινό χτες με τις δηλώσεις της.

«Από πέρυσι έχω πάρει μια πολύ σοβαρή απόφαση»

«Λοιπόν, ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς, καλούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι τα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω.»

«Μου αρέσει να αισθάνομαι ασφάλεια, το επιδιώκω στη ζωή μου αυτό. Έτσι φτάσαμε σήμερα, μετά από 15 χρόνια εδώ στον Alpha να πρέπει να σας στείλω από νωρίς την μεγάλη αγάπη, που έχω μέσα μου για εσάς και τα πολύ όμορφα χρόνια, στιγμές, καταστάσεις που ζήσαμε όλοι μαζί. Από πέρυσι έχω πάρει μια πολύ σοβαρή απόφαση. Δεν μπορώ να σκεφτώ πάρα πολύ μακριά, αλλά δεν μπορώ να αφήνω και τη ζωή μου στην τύχη. Πάντα ήθελα να βάζω ένα πρόγραμμα, να παίρνω τον χρόνο μου, να παίρνουν τον χρόνο τους και οι άλλοι. Από πέρυσι, λοιπόν, έχω πάρει μια απόφαση, αυτή η χρονιά μου στον Alpha να είναι η τελευταία», είπε στον αέρα της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη και κανείς δεν πίστευε στα αυτιά του.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση

Η λαμπερή παρουσιάστρια βρίσκεται 30 χρόνια στη πρώτη γραμμή και κάθε χρόνο σχεδόν οι φήμες για νέο κανάλι ή μια διαφορετική εκπομπή οργιάζουν. Πάντα πρώτη, πάντα χαμογελαστή.

Ποιος θυμάται άραγε την πρώτη της εμφάνιση στο πλατό του Πρωινού Καφέ;

Ποια ήταν η στιγμή που μπήκε στην ζωή μας η Ελένη Μενεγάκη;

Δείτε το βίντεο

Οι πρώτες δηλώσεις με την παραίτηση

«Απλά σταματώ αυτή τη στιγμή, αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επανιδείν. Τα νέα μου θα σας τα πώ αφότου ξεκινήσει να αλλάζει η ζωή μου και αυτό θα γίνει το καλοκαίρι, όπου για πρώτη φορά δεν θα σκέφτομαι τη δουλειά μου. Εγώ είμαι και ήμουν όλα αυτά τα χρόνια μέσα στη τηλεόραση. Δεν ξέρω πώς το νιώθει ο καθένας. Έχω σκεφτεί το κάθετι που κάνω, δεν αφήνω τίποτα στην τύχη. Και τίποτα δεν είναι μια απόφαση της στιγμής. Έναν χρόνο το σχεδιάζω. Κάνω ένα βήμα μπρος ένα πίσω. Αλλά χαίρομαι που μπορώ να παίρνω αποφάσεις για τον εαυτό μου και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, χωρίς να περιμένω από κανέναν άλλον τίποτα. Σήμερα, μάλλον, τους περισσότερους τους ξάφνιασα» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει και η τηλεόραση σίγουρα θα είναι τελείως διαφορετική μετά από αυτή την αποχώρηση.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024