Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
UEFA : Σκέψεις για διεξαγωγή Final 8 του Europa League στην Αθήνα

UEFA : Σκέψεις για διεξαγωγή Final 8 του Europa League στην Αθήνα

Η UEFA επικοινώνησε ήδη με τις ελληνικές Αρχές και τις ενημέρωσε για τις σκέψεις της να διοργανώσει Final 8 του Europa League επί αθηναϊκού εδάφους λόγω των λίγων κρουσμάτων και θυμάτων του κοροναϊού

Ορθάνοιχτο είναι το ενδεχόμενο να διοργανωθεί η τελική φάση του Europa League στην Αθήνα, καθώς η UEFA δεν κάνει απλώς σκέψεις, αλλά έχει προχωρήσει και σε συζητήσεις με τις αρμόδιες Αρχές για κάτι τέτοιο.

Το σενάριο αυτήν τη στιγμή συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, καθώς στην ομοσπονδία βλέπουν πως η Ελλάδα είχε άψογη αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού, έχοντας ελάχιστα κρούσματα σε σχέση με άλλες χώρες και λίγα θύματα από το φονικό ιό.

Μάλιστα, η σκέψη των ανθρώπων της UEFA είναι να πραγματοποιηθούν τα ματς των 16 των Europa League και οι οκτώ ομάδες που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση να μαζευτούν σε μία πόλη για τη διεξαγωγή ενός Final 8, που θα κεντρίσει και περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού, έστω και αν οι αγώνες γίνουν χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

Η UEFA αναζητεί μια πόλη με τουλάχιστον δύο γήπεδα που να πληρούν τις προϋποθέσεις, και φυσικά η Αττική διαθέτει το Καραϊσκάκη και το Ολυμπιακό Στάδιο, που μπορούν να φιλοξενήσουν τους αγώνες.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη φάση των 16 του Europa League, έχοντας να αντιμετωπίσει τη Γουλβς εκτός έδρας στον επαναληπτικό τού μεταξύ τους 1-1, και σίγουρα αν καταφέρει να προκριθεί θα είναι πολύ σημαντική η διεξαγωγή της συνέχειας της διοργάνωσης στην Ελλάδα, από τη στιγμή που θα υπάρχει και μια ελληνική ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως η δράση στο Europa League διακόπηκε όταν είχαν διεξαχθεί τα έξι από τα οκτώ πρώτα ματς των 16 της διοργάνωσης, ενώ δεν είχαν δώσει κανέναν αγώνα τα ζευγάρια Ίντερ-Χετάφε και Σεβίλλη-Ρόμα.

Τα αποτελέσματα των έξι πρώτων αγώνων ήταν: Ολυμπιακός-Γουλβς 1-1, Μπασακσεχίρ-Κοπεγχάγη 1-0, Ρέιντζερς-Λεβερκούζεν 1-3, Βόλφσμπουργκ-Σαχτάρ 1-2, Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βασιλεία 0-3 και ΛΑΣΚ-Μαν. Γιουνάιτεντ 0-5.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024