Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Συναντήθηκαν Μελισσανίδης και Ίβιτς  - Έβαλαν στο τραπέζι μεταγραφικά και όχι μόνο

ΑΕΚ : Συναντήθηκαν Μελισσανίδης και Ίβιτς – Έβαλαν στο τραπέζι μεταγραφικά και όχι μόνο

Πρώτη συνάντηση μετά την καραντίνα για τους δύο άνδρες, που συζήτησαν για τα σημαντικά θέματα της ομάδας

Την πρώτη τους συνάντηση μετά τη λήξη της καραντίνας είχαν το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ίλια Ίβιτς.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα, από τους στόχους για τη φετινή σεζόν μέχρι και το πλάνο για την επόμενη και τα μεταγραφικά.

Όσον αφορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αυτό που προέχει φυσικά είναι η δεύτερη θέση και τα προκριματικά του Champions League, αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Από κει και πέρα μεγάλο μέρος της συζήτησης περιστράφηκε γύρω από το ρόστερ της νέας σεζόν, με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους και αυτούς που είναι δανεικοί και θέλει η ομάδα να κρατήσει.

Προτεραιότητα φυσικά αποτελεί η παραμονή των Αραούχο, Σιμάνσκι και Βράνιες, με την ΑΕΚ να επιθυμεί να κρατήσει και τους τρεις, με τους δύο πρώτους να έχουν συγκεκριμένη οψιόν (είναι δεδομένο ότι θα γίνει προσπάθεια να αλλάξουν οι όροι και στις δύο περιπτώσεις), ενώ για τον τρίτον οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν να λύσει το θέμα μόνος του με την Άντερλεχτ, η οποία δεν τον υπολογίζει έτσι κι αλλιώς.

Κουβέντα έγινε και για τις ανανεώσεις παικτών όπως οι Τσιγκρίνσκι, Χουλτ και Κλωναρίδης, χωρίς να υπάρχει κάποια οριστική απόφαση γι’ αυτές τις περιπτώσεις, μιας και αναμένονται κι άλλες ακόμη συναντήσεις, όπου θα είναι παρών και ο Μάσιμο Καρέρα.

Αυτό που είναι δεδομένο, πάντως, είναι το γεγονός πως στην ΑΕΚ δε χαλάρωσαν στιγμή όλο το προηγούμενο διάστημα και είναι έτοιμοι για την επόμενη μέρα.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024