Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Όλο και πλησιέστερα στην παραμονή του ο Βράνιες

ΑΕΚ : Όλο και πλησιέστερα στην παραμονή του ο Βράνιες

Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Όγκνιεν Βράνιες, ο Βόσνιος δε θέλει να επιστρέψει στην Άντερλεχτ, ενώ το γεγονός ότι οι Βέλγοι έμειναν εκτός Ευρώπης είναι ακόμα ένα θετικό για την παραμονή του στην Ένωση

Η ΑΕΚ πέρα από την ενίσχυση της το φετινό καλοκαίρι θέλει να διατηρήσει ακέραιο όλο τον κορμό της, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμη τη νέα σεζόν και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ανάμεσα λοιπόν στις προτεραιότητες της Ένωσης και του Ίλια Ίβιτς είναι και η παραμονή του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού από την Άντερλεχτ.

Η Άντερλεχτ τον δεσμεύει με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς στη συμφωνία δανεισμού, παρόλα αυτά η Ένωση έχει τα δικά της θετικά στην υπόθεση του Βόσνιου, ώστε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Πιο συγκεκριμένα, η οριστική διακοπή του βελγικού πρωταθλήματος εξυπηρετεί την επιθυμία της ΑΕΚ για παραμονή του Βράνιες.

Αυτό συνέβη διότι η Άντερλεχτ τερμάτισε όγδοη και άρα εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, κάτι που σημαίνει πως θα είναι πολύ πιο δύσκολο να αντέξει μεγάλα συμβόλαια, όπως αυτό του βόσνιου στόπερ, που αμείβεται με 900.000 ευρώ το χρόνο.

Βέβαια, ούτε η ΑΕΚ είναι πρόθυμη να πληρώσει ένα τέτοιο συμβόλαιο, αφού και φέτος μοιράστηκαν το ποσό με την Άντερλεχτ, με την Ένωση πλέον να θέλει να βρει τη «χρυσή» τομή με τους Βέλγους για το συμβόλαιό του, είτε καταθέτοντας μια καλή πρόταση είτε αν ο Βράνιες ρίξει αρκετά το κασέ του.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024