Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Εβδομάδα αποφάσεων για μεταγραφές και ανανεώσεις

ΑΕΚ: Εβδομάδα αποφάσεων για μεταγραφές και ανανεώσεις

Στο τραπέζι των συζητήσεων οι κινήσεις της ΑΕΚ με φόντο την επόμενη μέρα.

Στην ΑΕΚ έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στην επιστροφή της ομάδας στη δράση και την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Εκεί που οι Κιτρινόμαυροι επιθυμούν να επιστρέψουν δυναμικά, προκειμένου να κυνηγήσουν τους δύο μεγάλους στόχους τους. Ωστόσο, στην ατζέντα των ανθρώπων του Δικεφάλου υπάρχει και η επόμενη μέρα.

Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν για την επόμενη σεζόν είναι αρκετές και επιθυμία των ιθυνόντων της ομάδας είναι σιγά-σιγά να μπουν σε μια σειρά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την επόμενη εβδομάδα θα προκύψουν εξελίξεις για μια σειρά από ζητήματα. Καθώς θα υπάρξουν συζητήσεις των ανθρώπων του συλλόγου τόσο για θέματα μεταγραφών, όσο και για ζητήματα που σχετίζονται με το υπάρχον ρόστερ.

Στο κομμάτι της ενίσχυσης η ΑΕΚ θέλει να κάνει από τώρα μια προεργασία ώστε να κινηθεί το συντομότερο δυνατό. Να ξεκαθαρίσει τους στόχους της και να προχωρήσει για να τους υλοποιήσει. Μιας και επιθυμία είναι οι βάσεις για την ομάδα της νέας σεζόν να έχουν μπει μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα στο κάδρο υπάρχουν και οι ανανεώσεις. Τα συμβόλαια των Τσιγκρίνσκι, Χουλτ και Κλωναρίδη ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και μοιάζει απίθανο να ανανεωθούν και τα τρία. Ο Τσιγκρίνσκι δείχνει να αποτελεί προτεραιότητα για τον Δικέφαλο.

Ο Τσιγκρίνσκι είναι από τις περιπτώσεις των παικτών που ξεχωρίζουν στα αποδυτήρια της ομάδας. Σοβαρός, απόλυτα επαγγελματίας, συνεργάσιμος, χαμηλών τόνων και συνάμα δοτικός. Ειδικά προς τους νεότερους του ρόστερ, που ακούν ευλαβικά τις συμβουλές που τους δίνει το πρώην «πουλέν» του Πεπ Γκουαρδιόλα, στην μεγάλη Μπαρτσελόνα του Ισπανού τεχνικού.

Αυτό το «γκελ» που κάνει ως προσωπικότητα ο Τσιγκρίνσκι δεν περιορίζεται στα Σπάτα. Αντίστοιχη εκτίμηση για τον αθλητή αλλά και άνθρωπο Τσιγκρίνσκι έχει και η ηγεσία της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανιδής εκτιμά πολύ τον Ουκρανό στόπερ. Στόχος της ΑΕΚ είναι να τον κρατήσει στις τάξεις της, ενώ όπως είχαμε αποκαλύψει μακροπρόθεσμα υπάρχουν οι σκέψεις να παραμείνει στην ομάδα, από άλλο πόστο.

Από εκεί και πέρα το μέλλον των Χουλτ και Κλωναρίδη φαντάζει θολό. Η ΑΕΚ ψάχνεται να ενισχυθεί στις θέσεις που αγωνίζονται και το πιθανότερο σενάριο θέλει τους δύο παίκτες να αποχωρούν το καλοκαίρι ως ελεύθεροι. Ειδικά για την περίπτωση του Κλωναρίδη, θα πρέπει να υπάρξει κάποια μεγάλη ανατροπή, ώστε η Ένωση να του προτείνει νέο συμβόλαιο.

Για τον Χουλτ τώρα τα δεδομένα έχουν ως εξής: η ΑΕΚ κοιτάζει στην αγορά για αριστερά μπακ και αν βρεθεί κάποια περίπτωση που δείχνει πιο συμφέρουσα, θα την προχωρήσει. Σε διαφορετικό σενάριο δεν αποκλείεται να γίνει μια κουβέντα με τον Σουηδό άσο για νέο συμβόλαιο. Πάντως ήδη ο Χουλτ ψάχνεται για το μέλλον του, με τα τελευταία σενάρια να αναφέρουν πως ομάδες από την πατρίδα του αλλά και την Κύπρο, τον εξετάζουν.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024