Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργιάδης για εστίαση: Πιθανή η επιλογή σε καταστήματα να μην ανοίξουν

Γεωργιάδης για εστίαση: Πιθανή η επιλογή σε καταστήματα να μην ανοίξουν

Σχολιάζοντας τα μέτρα στην εστίαση και την επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων, ο κ. Γεωργιάδης είπε «μπορεί να τους δώσουμε και την επιλογή να μην ανοίξουν.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνουν κλειστές κάποιες επιχειρήσεις εφόσον δεν την δυνατότητα επέκτασης των τραπεζοκαθισμάτων άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειδικότερα, σχολιάζοντας τα μέτρα στην εστίαση και την επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων, ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε «μπορεί να τους δώσουμε και την επιλογή να μην ανοίξουν. Να εξακολουθήσουν δηλαδή να έχουν το -40% και τους εργαζόμενούς τους σε αναστολή, προκειμένου να πάρουν τα 800 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά.

Παραδέχθηκε εξάλλου ότι σε κάποιες περιπτώσεις τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την εστίαση δεν είναι εφαρμόσιμα. «Για αυτά τα καταστήματα θα υπάρξει πρόβλεψη» σημείωσε. «Για να είμαι όμως δίκαιος πρέπει να πω ότι μάθαμε από την ΑΑΔΕ ότι πολλά από αυτά παραδοσιακά το καλοκαίρι κλείνουν» πρόσθεσε.

Σχολίασε δε ότι τα μέτρα κρίθηκαν… στη μεζούρα! «Είναι πιο ελαστικά από τις αρχικές προτάσεις των ειδικών» δήλωσε τόσο για την εστίαση, όσο και για τα αυστηρά μέτρα στις παραλίες χωρίς μουσική και αλκοόλ.

«Σύντομα τα μέτρα θα γίνουν πιο ελαστικά στις παραλίες. Εμείς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τις απόψεις των ειδικών και τις ανάγκες των επιχειρήσεων» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Για τα γυμναστήρια είπε ότι δέχεται συνεχώς αιτήματα για το άνοιγμά τους, ωστόσο λόγω των συνθηκών που επικρατούν σε αυτά κατά τη διάρκεια της προπόνησης των πελατών, προσδιορίζεται να ανοίξουν προς το τέλος Ιουνίου.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024