Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Τελευταία προσπάθεια να κρατήσει τον Βαγιαννίδη

Παναθηναϊκός : Τελευταία προσπάθεια να κρατήσει τον Βαγιαννίδη

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει την τελευταία απέλπιδα προσπάθεια, προκειμένου να κρατήσει στο ρόστερ του τον Γιώργο Βαγιαννίδη, ο οποίος δεν έχει πει ακόμα «ναι» στην Ίντερ

Στην Ιταλία θεωρούν δεδομένο ότι ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα μετακομίσει στην Ίντερ το φετινό καλοκαίρι, αφού οι νερατζούρι έχουν κινήσει όλες τις διαδικασίες και έχουν πείσει το νεαρό έλληνα μπακ να αγωνιστεί στο Μιλάνο.

Το περιβάλλον του παίκτη ωστόσο δεν επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη πληροφορία και ξεκαθαρίζει ότι ο έλληνας μπακ δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με την ιταλική ομάδα.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει η Live Sport, ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα στο κόλπο για τον Βαγιαννίδη, με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι οι πράσινοι κάνουν μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια για να τον διατηρήσουν και τη νέα σεζόν στο ρόστερ τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους Ιταλούς και το μοναδικό χαρτί του για να πειστεί ο παίκτης είναι το πλάνο του συλλόγου να τον αξιοποιήσει, αφού αναμένεται να είναι ο δεύτερος στην ιεραρχία δεξιός μπακ της ομάδας.

Βέβαια, το τριφύλλι δεν έχει μοναδικό αντίπαλο την Ίντερ, η οποία φέρεται να καλύπτει τα «θέλω» του νεαρού μπακ, αφού για τον Βαγιαννίδη κινείται και η Μονακό.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024