Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα μεταπτυχιακά προγράμματα από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Νέα μεταπτυχιακά προγράμματα από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

να νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στους κλάδους των Logistics, της Διαχείρισης Ενέργειας και του Project Management που αποτελούν αναμφίβολα τομείς αιχμής στο σύγχρονο εργασιακό και οικονομικό περιβάλλον, τόσο στη χώρα μας, όσο και διεθνώς, ξεκινάει σύντομα στο πανεπιστήμιο Πειραιώς

Ένα νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στους κλάδους των Logistics, της Διαχείρισης Ενέργειας και του Project Management που αποτελούν αναμφίβολα τομείς αιχμής στο σύγχρονο εργασιακό και οικονομικό περιβάλλον, τόσο στη χώρα μας, όσο και διεθνώς, ξεκινάει σύντομα στο πανεπιστήμιο Πειραιώς. Οι εκπρόσωποι του δε αναφέρουν ότι αποτελεί αδήριτη ανάγκη η εκπαίδευση επαγγελματιών στους παραπάνω τομείς, ικανών να ανταποκριθούν στις προκλήσεις και ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου.

Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη «Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία» του Πανεπιστημίου Πειραιώς φιλοδοξεί να αποτελέσει βασική πηγή άντλησης στελεχιακού δυναμικού υψηλού επιπέδου για επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, λέει χαρακτηριστικά ο διευθυντής του, καθηγητής Γιώργος Χονδροκούκης.

Σε αυτό συμβάλλει, τόσο το εκσυγχρονισμένο πρόγραμμα σπουδών που εστιάζει σε κατευθύνσεις υψηλής προτεραιότητας για τη χώρα µας και διεθνώς (Logistics Management, Energy & Environmental Management, Project Management & Product Development), όσο και το ακαδημαϊκό προσωπικό με διακρίσεις στον τομέα του. Παράλληλα όμως, στη διάρκεια του προγράμματος διοργανώνονται και ποικίλες δραστηριότητες, όπως σεμινάρια, ημερίδες, συνέδρια, εκπαιδευτικά ταξίδια, ασκήσεις προσομοίωσης, εταιρικές επισκέψεις κλπ.

Πληροφορίες για τη λειτουργία του μπορούν να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι στην γραμματεία του πανεπιστημίου Πειραιώς, καθώς και λεπτομέρειες πάνω στους τομείς που καλύπτει

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024