Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωσε τον Σα ο Μαρτίνς: «Είναι φανταστικός»

Αποθέωσε τον Σα ο Μαρτίνς: «Είναι φανταστικός»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μιλώντας στην Πορτογαλία υποκλίθηκε στον συμπατριώτη του, τονίζοντας ότι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην πορεία των Πειραιωτών.

Τις ικανότητες και το ταλέντο του Ζοσέ Σα εξήρε ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τον διεθνή πορτιέρο ως «δικό του παίκτη», αφού είχαν ξανασυνεργαστεί μαζί στην Μαρίτιμο και ήξερε ότι είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Οπως τόνισε χαρακτηριστικά, ο Σα έχει πολλές δυνατότητες και έχει βελτιωθεί πολύ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

«Είναι φανταστικός, ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος των επιτυχιών μας, ειδικά στα ματς της Ευρώπης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συνήθως, σε όποια ομάδα πάω δεν παίρνω μαζί μου, δικούς μου παίκτες. Ο Σα ήταν ποδοσφαιριστής μου στην Μαρίτιμο, αλλά μετά είχε την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω, πηγαίνοντας στην Πόρτο! Εκεί όμως, τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα για αυτόν, καθώς με τον Κασίγιας, δεν έπαιζε πολύ.

Δεν είχε υψηλό κίνητρο και έτσι στα τέλη Αυγούστου, εξέφρασε την επιθυμία του, να αποχωρήσει. Έτσι, υπήρξε η δυνατότητα να συνεργαστώ και πάλι με τον Σα, φέρνοντας τον στον Ολυμπιακό, με την μορφή δανεισμού και μια… βολική οψιόν αγοράς.

Νιώθω τον Σα δικό μου παίκτη και έχει γενικά πολλές δυνατότητες. Όταν ήρθε στον Ολυμπιακό, ήταν η πρώτη φορά που ‘έβγαινε’ από την Πορτογαλία και ήθελε κάποιο χρόνο προσαρμογής. Κάτι που είχε περισσότερο στην Μαρίτιμο και λιγότερο στην Πόρτο.

Γνωρίζοντας τις αρετές του, δεν πίστευα ότι θα βελτιωθεί τόσο πολύ και σε σύντομο διάστημα. Ήταν ακρογωνιαίος λίθος των επιτυχιών μας, ειδικά στα ματς της Ευρώπης. Ήταν φανταστικός».

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024