Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξης Γεωργούλης: Ναι, είναι ηθικό που έχω μηδενικό πόθεν έσχες στην Ελλάδα

Αλέξης Γεωργούλης: Ναι, είναι ηθικό που έχω μηδενικό πόθεν έσχες στην Ελλάδα

"Δεν με περιμένουν απλά στη γωνία αλλά όπου με βρουν”, ανέφερε ο ηθοποιός για τους επικριτές του.

Από τα πιο συζητημένα πρόσωπα της εβδομάδας είναι δίχως άλλο ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής βρέθηκε, ξανά, στο επίκεντρο με αφορμή την δημοσιοποίηση του Πόθεν Έσχες του το οποίο και δηλώθηκε ως μηδενικό για την χρονιά που πέρασε.

O Αλέξης Γεωργούλης αποφάσισε να απαντήσει σήμερα σε όλους τους επικριτές του.

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής εμφανίστηκε μέσω skype από την πατρίδα του, την Λάρισα στον Allpha με διάθεση να δώσει απαντήσεις σε όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για εκείνον τα τελευταία 24ωρα.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Αλέξης Γεωργούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το 2018 δεν είχα λογαριασμό στις Βρυξέλλες γιατί δεν είχα καμία σχέση με τις Βρυξέλλες και δεν μεσουρανούσα σε ελληνικά πλατό. Δεν ήμουν στην Ελλάδα. Το χω πει πολλές φορές πως το μισό μου σπίτι είναι στην Αμερική και το άλλο μισό σπίτι είναι στην Αγγλία. Εδώ είναι η καρδιά μου. Αυτές ήταν οι δηλώσεις που έκανα και τότε.

Το 2019 ήρθε μια περίοδος στην οποία δεν ήξερα τι έκανα και τώρα είμαι σε διαδικασία να καταλάβω που θα έχω την έδρα μου γιατί ίσως να είναι σωστό να είμαι στις Βρυξέλλες απ’ ότι να είμαι στην Αθήνα. Σαν μόνιμος κάτοικος καθώς το βασικό κομμάτι του χρόνου που περνάω είναι εκεί. Είναι μια μεγάλη διαδικασία πως θα μεταφέρεις την μία έδρα μέσα σε ένα χρόνο από τη μία χώρα στην άλλη» συμπλήρωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Αυτό δεν είναι παράτυπο απλώς πήγαν να με κατηγορήσουν εάν είναι ηθικό. “Νόμιμο, ναι, είναι, ηθικό είναι;”. Είναι, όμως, κάτι ανάλογο όπως κάποιος μπορεί να δουλεύει σε μια άλλη χώρα και να στέλνει κάπου αλλού τα εισοδήματα του. Να πληρώνει τον φόρο. Αν και νομίζω πως από νόμο, τα φοροτεχνικά δεν τα ξέρω πολύ καλά, όπου λαμβάνει χώρα η εργασία, εκεί πρέπει να πληρώνεται και ο φόρος» σχολίασε, επίσης, ο Αλέξης Γεωργούλης.

Αισθάνεται, αλήθεια, ο δημοφιλής ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ότι τον περιμένουν στη γωνία; «Ναι και δεν θα έλεγα στην γωνία, αλλά με περιμένουν όπου με βρουν! Δηλαδή ότι και να κάνω, το σχόλιο πάντα το ακούω απάντησε χαρακτηριστικά στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

«Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα γιατί να δέχομαι άδικα και πικρόχολα σχόλια. Όταν βγαίνεις μπροστά και έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά κανάλια ή κόσμο είναι σα να προσπαθείς να ανοίξεις συζήτηση με τον όχλο. Μιλούν όλοι μαζί και εσύ πρέπει να απαντήσεις στον καθένα ξεχωριστά».

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024