Με θερμά λόγια υποδέχτηκε στην ιδιότυπη σκηνή του MEGA ο Χρήστος Μάστορας τον σπουδαίο Θέμη Αδαμαντίδη.
«Ένας από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές της Ελλάδας. Όταν ανοίγει το στόμα του να τραγουδήσει όλοι οι υπόλοιποι μένουμε με το στόμα ανοιχτό», είπε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος υποδεχόμενος τον καλλιτέχνη.
Από την πλευρά του, ο Θέμης Αδαμαντίδης ευχαρίστησε τον τραγουδιστή για την πρόσκληση.
Οι δυο τους ερμήνευσαν τη μεγάλη επιτυχία «Στην καρδιά», σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, αλλά και το «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί» με άλλη διάθεση.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»