Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαντόνα : Αποκαλύπτει το μυστικό της με μια ...belfie

Μαντόνα : Αποκαλύπτει το μυστικό της με μια …belfie

Σε νέες αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας της μέσα από τα social media, προχώρησε η «βασίλισσα» της ποπ, Μαντόνα

Σε νέες αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας της μέσα από τα social media, προχώρησε η «βασίλισσα» της ποπ, Μαντόνα.

Η Μαντόνα ανακοίνωσε μέσω Instagram, πως πρόκειται να υποβληθεί σε μια θεραπεία, ύστερα από έντονους πόνους στο γόνατο, αναρτώντας δύο αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

«Επιτέλους θα κάνω την αναγεννητική μου θεραπεία για τον χόνδρο μου που λείπει. Εάν μπορούσα θα χοροπηδούσα από την χαρά μου, μετά από 8 μήνες πόνου. Ευχηθείτε μου καλή τύχη!», έγραψε η 61χρονη ποπ τραγουδίστρια.

Η Μαντόνα, ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram δυο φωτογραφίες, η μια με ντεκολτέ και η άλλη, πιο τολμηρή με τα εσώρουχά της, μια… belfie (σέλφι γλουτών) μετά από φήμες για εμφύτευση στα οπίσθιά της.

Επίσης αποκάλυψε το μυστικό της, δηλαδή ότι πραγματοποιεί «αναγεννητική θεραπεία», αφού υπέστη πολλούς τραυματισμούς κατά την τελευταία παγκόσμια περιοδεία της.

Η αναγεννητική ιατρική είναι η διαδικασία αντικατάστασης ή «αναγέννησης» βλαστικών κυττάρων.

Τα βλαστικά κύτταρα είναι τα προγονικά κύτταρα από τα οποία προέρχονται όλα τα διαφορετικά είδη των κυττάρων του αίματος και άλλων ιστών και οργάνων του σώματος όπως τα οστά, οι μύες, η καρδιά, το συκώτι, τα νεφρά, τα νεύρα, τα μάτια, το δέρμα, κ.λπ.

Υπενθυμίζεται ότι κάποιοι από τους θαυμαστές του θρύλου της ποπ προκάλεσαν σάλο όταν βίντεο από εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2019 έδειχνε τα οπίσθιά της υπέρμετρα διογκωμένα.

Η φωτογραφία με την οποία συνόδευσε την ανακοίνωση της πυροδότησε μια πληθώρα σχολίων, με πολλά από αυτά να κρίνουν αρνητικά την επιλογή της.

Η τραγουδίστρια παρ’ όλα αυτά, ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις δηλώσεις των θαυμαστών της.

Θετική στον κοροναϊό

Η ταλαιπωρία της ποπ σταρ όπως φαίνεται δεν έχει τέλος, αφού πέρα από τους πόνους στο γόνατο, την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε πως κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Madame X World Tour είχε κολλήσει κοροναϊό, δίχως να το έχει καταλάβει ενώ περιγράφοντας την κατάσταση τόνισε πως την είχε καταβάλει σαν μια πολύ βαριά γρίπη.

«Όταν βγαίνει θετικό το τεστ αντισωμάτων σημαίνει ότι έχεις κοροναϊό.

Προφανώς και είχα καθώς ήμουν άρρωστη στο τέλος της περιοδείας μου στο Παρίσι, μαζί με πολλούς από την ομάδα» είχε επισημάνει η ποπ σταρ, ενώ είχε ακυρώσει όλα τα σόου της.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024