Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
JUMANJI: Μια σπουδαία ταινία στο Mega σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

JUMANJI: Μια σπουδαία ταινία στο Mega σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μπορείς να περιμένεις τα πάντα και όντως τα πάντα θα πρέπει να περιμένουν οι τηλεθεατές που θα παρακολουθήσουν την ταινία του Τζέικ Κάσνταν από το MEGA το Σάββατο 16 Μαΐου στις 20:50.

«JUMANJI: Καλώς ήρθατε στη Ζούγκλα»

Το MEGA εξασφάλισε και παρουσιάζει σε πρώτη τηλεοπτική προβολή την περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής «JUMANJI: Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα» το Σάββατο 16 Μάϊου στις 20:50.

«Το Jumanji δεν μπορεί να έχει περιορισμούς  ακριβώς επειδή είναι ένα βιντεοπαιχνίδι» θα έλεγε το 2017, την εποχή Α’ προβολής του «Jumanji: Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα» ο Ντουέιν – The Rock – Τζόνσον, ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, δίπλα στους Κέβιν Χαρτ, Τζακ Μπλακ και Κάρεν Γκίλιαν. Πάνω σε αυτήν την λογική μπορείς να περιμένεις τα πάντα και όντως τα πάντα θα πρέπει να περιμένουν οι τηλεθεατές που θα παρακολουθήσουν την ταινία του Τζέικ Κάσνταν από το MEGA το Σάββατο 16 Μαΐου στις 20:50.

Το παιχνίδι στο οποίο αναφέρεται ο Τζόνσον έχει μαγικές ιδιότητες και «ρουφά» τους  παίκτες μέσα του εγκλωβίζοντάς τους σε ένα επικίνδυνο σύμπαν, όπου για να επιβιώσουν δεν πρέπει μόνον να βάλουν σε λειτουργία μόνον τις σωματικές δυνάμεις τους αλλά και του μυαλού τους.

Η αρχική ιδέα της ταινίας «Jumanji: Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα» βρίσκεται σε μια άλλη ταινία, το «Jumanji» που με την σειρά του ήταν βασισμένο στο μπεστ σέλερ του Κρις βαν Άλσμπουργκ. Το 1995, με ηγετική μορφή τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, εκείνο το κινηματογραφικό παραμύθι είχε σπάσει ταμεία και το ίδιο συνέβη με την συνέχειά του που γυρίστηκε 22 χρόνια αργότερα και με αρκετές παραλλαγές.

Με την βοήθεια της εξέλιξης των οπτικοακουστικών εφέ, περισσότερα κομμάτια του παιχνιδιού «Jumanji» αναδεικνύονται στην δεύτερη ταινία στην οποία ο θεατής ζει το όνειρο σε καινούρια μέρη στα οποία πρωτοστατούν οι κίνδυνοι και οι παγίδες τη ζούγκλας. Αυτοί οι κίνδυνοι πάντως δείχνουν να γοητεύουν το κοινό διότι τον Ιανουάριο που μας πέρασε μια τρίτη ταινία «Jumanji» προβλήθηκε με παρόμοια επιτυχία στις ελληνικές αίθουσες.

JUMANJI : Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα»

Σάββατο 16 Μαΐου στις 20:50 στο MEGA 

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024