O κοροναϊός αλλάζει τα σχέδια του Giorgio Armani
Ο Giorgio Armani ανακοίνωσε αλλαγές στο πρόγραμμά του, καθώς η πανδημία του κοροναϊού συνεχίζει να διαταράσσει το διεθνές ημερολόγιο των επιδείξεων
Ο διάσημος ιταλικός οίκος μόδας Giorgio Armani ανακοίνωσε αλλαγές στο πρόγραμμά του, καθώς η πανδημία του κοροναϊού συνεχίζει να διαταράσσει το διεθνές ημερολόγιο των επιδείξεων.
Έτσι ο οίκος Armani, θα παρουσιάσει την ανδρική και τη γυναικεία συλλογή των Giorgio Armani και Emporio Armani τον Σεπτέμβριο του 2020 στο Μιλάνο, αν και η μορφή που θα έχει το show δεν έχει διευκρινιστεί.
Επιπλέον, η επίδειξη της σειράς Armani Privé, που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Εβδομάδα Μόδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι τον Ιούλιο, θα αναβληθεί έως τον Ιανουάριο του 2021 και θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο, στην έδρα του οίκου, που βρίσκεται στο ιστορικό Palazzo Orsini στη Via Borgonuovo.
Το brand ανακοίνωσε ότι η συλλογή δεν θα είναι για μία συγκεκριμένη εποχή, θα περιλαμβάνει χειμερινά ενδύματα, καθώς και ελαφρύτερα καλοκαιρινά κομμάτια.
Λίγες μέρες νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τον Ιούλιο, επιτρέποντας στους σχεδιαστές να παρουσιάσουν το έργο τους σε πλατφόρμες στο διαδίκτυο και το ίδιο θα ισχύσει για την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου τον Ιούνιο.
https://www.instagram.com/p/B_2JvSkIots/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B_2derIF_wU/?utm_source=ig_web_copy_link
Όσον αφορά στην Εβδομάδα Μόδας τον Σεπτέμβριο του 2020 δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί αν οι επιδείξεις θα διεξαχθούν ψηφιακά.
Τον Απρίλιο, ο Armani βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα του Τύπου με την ανακοίνωση ότι το brand του θα έκανε ένα βήμα μακριά από τις συλλογές για συγκεκριμένες εποχές επικρίνοντας την αυξανόμενη ομοιότητα της βιομηχανίας μόδας πολυτελείας με τη γρήγορη μόδα, την οποία χαρακτήρισε «εγκληματική» και «παράλογη».
Υπενθυμίζεται τέλος πως ο γαλλικός οίκος μόδας Saint Laurent ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στη φετινή Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.
- Καύσωνες: Η Ευρώπη είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος – Ακραία υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να πλήττουν την Ελλάδα
- Ο Σαλάχ αποκάλυψε τι είπε στους συμπαίκτες του πριν από την πρόκριση της Αιγύπτου
- Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι είναι επισήμως παντρεμένοι
- Νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να εκδοθούν – Η διαδικασία και το κόστος
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ καλεί τους Αμερικάνους να προστατεύσουν τη χώρα από την «κομμουνιστική απειλή»
- Από τη μέση του Ατλαντικού, στην… κορυφή του κόσμου: Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική ιστορία του Μουντιάλ (vids, pics)
- Αλλάζουν οι αξίες μας όσο μεγαλώνουμε;
- Ανατροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών – Νεκρός ο 52χρονος οδηγός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442