Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατελείωτη ουρά στη ΔΕΗ Ομονοίας - Αναμονή από τις 5 το πρωί για προτεραιότητα

Ατελείωτη ουρά στη ΔΕΗ Ομονοίας – Αναμονή από τις 5 το πρωί για προτεραιότητα

Υπενθυμίζεται πως σήμερα είναι η πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των υποκαταστημάτων της ΔΕΗ, κι έτσι οι πολίτες σπεύδουν να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους.

Ένταση κι εκνευρισμός επικράτησε κατά το άνοιγμα του καταστήματος της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου, στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου ήδη είχαν συγκεντρωθεί πάρα πολλοί καταναλωτές, από τις 5 το πρωί, και η ουρά τους έφτανε μέχρι την άλλη άκρη του οικοδομικού τετραγώνου.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα είναι η πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των υποκαταστημάτων της ΔΕΗ, κι έτσι οι πολίτες σπεύδουν να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους.

Ανησυχητική είναι αυτή τη στιγμή η εικόνα που παρουσιάζει ένα από τα κεντρικά καταστήματα της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου, καθώς υπάρχει πλήθος καταναλωτών και δεν τηρούνται οι αποστάσεις.

Εκεί βρέθηκε ο Δημήτρης Λάππας και η κάμερα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα ΜΕGA». Πάνω από 400-500 άτομα περιμένουν στην ουρά και ο κόσμος φθάνει μέχρι τους γύρω δρόμους.

Λειτουργούν μόνο τέσσερα ταμεία εξυπηρέτησης για τους πολίτες, που θέλουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους ή να κάνουν νέα συμβόλαια και αλλαγή στοιχείων.

Οι περισσότεροι φορούν μάσκες, ωστόσο οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας δεν τηρούνται και η κατάσταση είναι ασφυκτική.

Λίγο μετά τις 8:30 αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν για τις ουρές που έχουν δημιουργηθεί και τον συνωστισμό.

Θερμομέτρηση στους πελάτες

Από σήμερα τα καταστήματα της ΔΕΗ ανοίγουν για το κοινό για συγκεκριμένες ωστόσο συναλλαγές.  Τα καταστήματα θα λειτουργούν αποκλειστικά για πληρωμές, σύναψη νέων συμβολαίων και αλλαγή στοιχείων συμβολαίων.

Όλες οι υπόλοιπες εργασίες θα συνεχίσουν να παρέχονται από την ιστοσελίδα www.dei.gr και το τηλεφωνικό κέντρο 11770. Η είσοδος στα καταστήματα θα γίνεται μετά από θερμομέτρηση των εισερχομένων μέσα από ειδικές πύλες ή συσκευές θερμομέτρησης.

Η ΔΕΗ τονίζει πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της και τα στοιχεία της θερμομέτρησης δεν θα καταγράφονται. Παράλληλα, μέσα στα καταστήματα θα υπάρχουν συσκευές απολύμανσης των χεριών, ενώ οι υπάλληλοι θα φορούν υποχρεωτικά μάσκες. Το ίδιο συνίσταται και στους πελάτες, που εισέρχονται στο χώρο.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024