Ο Αντετοκούνμπο ζητάει 2 εκατ. για το Greek Freak
Πολύ ακριβά αναμένεται να την πληρώσει η ιστοσελίδα «Fan Closet», η οποία χρησιμοποίησε το ψευδώνυμό του χωρίς την έγκρισή του.
Χρησιμοποίησες δίχως άδεια το «Greek Freak» χωρίς κάποια έγκριση; Μεγάλος μπελάς θα σε βρει…
Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, η οποίος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του αναφορικά με την εκμετάλλευση του ονόματός του.
Ο σταρ των Μπακς λοιπόν αξιώνει 2 εκατομμύρια δολάρια από την ιστοσελίδα «Fan Closet» που χρησιμοποίησε το «Greek Freak» δίχως την έγκριση του.
Σύμφωνα με τη New York Post δεν πρόκειται να κάνει πίσω, όπως δεν είχε κάνει με την εταιρεία Sportz Cases η οποία είχε πράξει ακριβώς το ίδιο!
Η ιστοσελίδα λοιπόν «Fan Closet», που έχει έδρα την Καλιφόρνια, θα το ξανασκεφτεί υπερβολικά την επόμενη φορά που προχωρήσει σε κάτι παρόμοιο, καθώς ο Γιάννης δεν δείχνει να αστειεύεται.
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)
- Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442