Ποια είναι τα νέα της επαγγελματικά΄σχέδια και πως πέρασε την καραντίνα η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη;

«Πέρασα πολύ ωραία την περίοδο της καραντίνας»

«Πέρασα πολύ ωραία την περίοδο της καραντίνας, επικεντρώθηκα στην καθημερινότητα, γιατί ο Παναγιώτης δούλευε πολύ για να βρει λύσεις και εγώ ήμουν με τα παιδάκια. Έζησα στο πετσί μου τον ρόλο της Ελληνίδας μάνας που μαγειρεύει, πλένει, καθαρίζει, είναι με τα παιδιά όλη μέρα, είναι μαι full time job! Ειδικά με τον Κίμωνα που είναι 14 μηνών και είναι ένας «τρελός τύπος». Είναι διαφορετική περίπτωση σε σχέση με τον Μάξιμο […] Μπήκα σε έναν ρυθμό και τώρα που θα βγω γιατί θα χρειαστεί, νιώθω παράξενα, γιατί κάτι μου άρεσε σε όλο αυτό, ήρθα πολύ κοντά με όλη αυτή τη διαδικασία και αισθάνθηκα όμορφα» δήλωσε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Παπουτσάκη.

 «Ανακάλυψα δυνάμεις που δεν ήξερα πως έχω»

«Ανακάλυψα δυνάμεις που δεν ήξερα πως έχω, ένιωσα πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για μένα, αισθάνθηκα ότι ενηλικιώθηκα 1000%, αν υπήρχε ένα κομμάτι παιδικότητας και ανωριμότητας έφυγε και το τελευταίο, αισθάνθηκα πολύ υπεύθυνη για όλο αυτό χωρίς καμία βοήθεια, γιατί δεν υπήρχε καμία βοήθεια μέσα στο σπίτι, πλην της δικής μου».

View this post on Instagram

😉

A post shared by Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) on

Τα νέα της επαγγελματικά βήματα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέφερε πως τα γυρίσματατου νέου σίριαλ που θα πρωταγωνιστεί αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο και τη χαρακτήρισε ως μια «νοσταλγική και ωραία δουλειά», η οποία θα διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’60, ενώ δεν έκρυψε τον προβληματισμό της σχετικά με τις συνθήκες που θα επικρατούν από εδώ και πέρα στα γυρίσματα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο