Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Στα γραφεία ο Μαρτίνς για τις υπογραφές

Ολυμπιακός: Στα γραφεία ο Μαρτίνς για τις υπογραφές

Ο Πορτογάλος προπονητής βρίσκεται στα γραφεία της πειραϊκής ομάδας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανανεώσει με τους Ερυθρόλευκους μέχρι το 2022

Ολυμπιακός και Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζουν μαζί. Ο Πορτογάλος προπονητής θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και για τα επόμενα χρόνια, καθώς όπως είχατε διαβάσει από to10.gr, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Το μόνο που απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς και να κλείσει οριστικά το θέμα, είναι η επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ιβηρα τεχνικού.

Ο Πορτογάλος κόουτς μάλιστα αυτή την ώρα βρίσκεται στα γραφεία της πειραϊκής ομάδας στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανανεώσει με τους Ερυθρόλευκους μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Μια win-win συμφωνία και για τις δύο πλευρές, με τον Πορτογάλο τεχνικό μέσα από τη σκληρή δουλειά και τα εξαιρετικά αποτελέσματα να κερδίζει ένα νέο και πολύ καλύτερο συμβόλαιο. Με καλύτερες αποδοχές, στο οποίο μάλιστα θα τοποθετηθεί μεγάλη ρήτρα αποδέσμευσης.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, κρατάει στο τιμόνι του έναν πολύ καλό προπονητή, ο οποίος κατάφερε να φτιάξει μια εξαιρετική ομάδα και να την επαναφέρει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα, εάν δεν είχε διακοπεί προσωρινά το πρωτάθλημα λόγω του κορωνοϊού, οι Ερυθρόλευκοι θα είχαν ήδη αναδειχθεί πρωταθλητές.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε τα «υλικά» που του έδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού και δημιούργησε ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο αποδίδει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και κάνει περήφανο τον κόσμο της ομάδας. Οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους και θα συνεχίσουν μαζί μέχρι το 2022.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024