Ακόμα ένας σεισμός ταρακούνησε την Κρήτη λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ της Πέμπτης.
Ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών και σημειώθηκε 101 χιλιόμετρα νότια της Άρβης.
Το εστιακό του βάθος ήταν τα 2 χιλιόμετρα.
Πέντε λεπτά νωρίτερα, είχε σημειωθεί άλλος ένας σεισμός της τάξη των 3,4 Ρίχτερ, με το επίκεντρό του να βρίσκεται 120 χιλιόμετρα νότια από την Ιεράπετρα.
Και οι δύο αυτές σεισμικές δονήσεις προέρχονται από τον ίδιο θαλάσσιο χώρο με τον μεγάλο σεισμό του Σαββάτου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας