Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ για ΟΛΜΕ: Η στάση της προκαλεί την ελληνική κοινωνία

Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ για ΟΛΜΕ: Η στάση της προκαλεί την ελληνική κοινωνία

Ο εκπρόσωπος τύπου με αυτό τον τρόπο σχολιάζει την απόφαση της ΟΛΜΕ να προκηρύξει στάση εργασίας καταγγέλοντας με αυτόν τον τρόπο υγειονομικά κενά

«Η ΟΛΜΕ με τη στάση της προκαλεί την ελληνική κοινωνία και όλους τους δημόσιους & ιδιωτικούς υπαλλήλους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας», έγραψε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης σε ανάρτησή του στο Twitter και πρόσθεσε: «Έχοντας τέτοια στάση, πώς θα μιλήσουν στους μαθητές για κοινωνική ευθύνη και υπευθυνότητα;».

Ο εκπρόσωπος τύπου με αυτό τον τρόπο σχολιάζει την απόφαση της ΟΛΜΕ να προκηρύξει στάση εργασίας καταγγέλοντας με αυτόν τον τρόπο υγειονομικά κενά.

Συγκεκριμένα, η ΟΛΜΕ καλεί το υπουργείο Παιδείας έστω και τώρα να αναθεωρήσει την απόφαση για άνοιγμα των Γυμνασίων και της Α και Β Λυκείου καθώς και την απόφαση να παραστούν οι εκπαιδευτικοί από σήμερα, 6 Μαΐου στα σχολεία.

Με φόντο το άνοιγμα των σχολικών μονάδων η ΟΛΜΕ υποστηρίζει ότι υπάρχουν υγειονομικά κενά ενώ ταυτόχρονα σημειώνουν ότι η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να φέρει τους εκπαιδευτικούς από σήμερα στα σχολεία καταργεί στην πράξη την τηλεκπαίδευση.

Το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών σημειώνει ότι το ΥΠΑΙΘ εξακολουθεί να αδιαφορεί για τις προτάσεις της ομοσπονδίας, τόσο όσον αφορά στο κατατεθέν νομοσχέδιο όσο και στα ζητήματα που ανακύπτουν από την επαναλειτουργία των σχολείων.

« Εξακολουθεί να μην παίρνει κανένα μέτρο προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματα υγειονομικής προστασίας, όπως αυτά εκφράστηκαν στο υπόμνημα της ΟΛΜΕ (30.4.20) και ταυτόχρονα καλεί τους εκπαιδευτικούς, με οδηγία που εστάλη Σάββατο βράδυ, να παρουσιαστούν στα σχολεία τους στις 6 Μαΐου, παρότι η σχετική ΚΥΑ αναφέρει ρητά ότι τα σχολεία παραμένουν κλειστά μέχρι τις 10 Μαΐου» τονίζει η ΟΛΜΕ.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024