Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάρτι... μασκέ για τα γενέθλια γυναίκας που έγινε 110 ετών

Πάρτι… μασκέ για τα γενέθλια γυναίκας που έγινε 110 ετών

Με τις ευλογίες της αστυνομίας και παρά τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί στην Κολομβία λόγω της πανδημίας, στήθηκε ένα υπαίθριο πάρτι στην πόλη Περέιρα για να γιορτάσει τα γενέθλιά της μια υπεραιωνόβια γυναίκα, που έκλεισε σήμερα τα 110 της χρόνια

Με τις ευλογίες της αστυνομίας και παρά τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί στην Κολομβία λόγω της πανδημίας, στήθηκε ένα υπαίθριο πάρτι στην πόλη Περέιρα για να γιορτάσει τα γενέθλιά της μια υπεραιωνόβια γυναίκα, που έκλεισε σήμερα τα 110 της χρόνια.

Το πάρτι «μασκέ» (αφού οι προσκεκλημένοι φορούσαν προστατευτικές μάσκες) τα είχε όλα: ζωντανή μουσική, μια τεράστια τούρτα και πολλά δώρα, από συγγενείς και γείτονες, για την εορτάζουσα.

Η Ανίτα Ρόχας, ή «Δόνια Ανίτα» όπως την φωνάζουν όλοι, χόρευε και κουνούσε τα χέρια της όταν η μπάντα της αστυνομίας έπαιξε το Happy Birthday, σε στιλ μαριάτσι. «Ο Θεός να σας ευλογεί», επαναλάμβανε η ηλικιωμένη προς τους αστυνομικούς που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της στην Περέιρα, στο «Τρίγωνο του Καφέ» της Κολομβίας.

Οι προσκεκλημένοι, με χειρουργικές μάσκες στο πρόσωπο, μέτρησαν μέχρι το 110 και επευφήμησαν την αγαπημένη τους γειτόνισσα, που φορούσε στο κεφάλι μια τιάρα.

Η Ρόχας είναι ακόμη πολύ καλά στην υγεία της, είπε ο ανιψιός της, ο Όμαρ Ραμίρες Ρόχας. «Ακόμη και στην ηλικία της, διατηρεί τις διανοητικές ικανότητές της, τρώει μόνη της, κάνει μπάνιο, ντύνεται και, για τα χρόνια της, είναι πολύ ικανή».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024