«Φρένο» σε αυτοσχέδια υπαίθρια συναυλία από δυο μουσικούς του δρόμου, έβαλαν οι άνδρες της Αστυνομίας αργά το βράδυ της Δευτέρας.
Έχοντας συγκεντρώσει λίγους περαστικούς γύρω τους, οι οποίοι είχαν βγει βόλτα μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, και κάτω από τον φωτισμένο Παρθενώνα, οι μουσικοί «έστησαν» τη δική τους συναυλία στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Ωστόσο αυτή είχε άδοξο τέλος.
Αυτό γιατί, δίχως να δημιουργηθεί ένταση, οι αστυνομικοί τους ενημέρωσαν για τις ώρες κοινής ησυχίας και τους ανάγκασαν να απομακρυνθούν από το σημείο.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.