Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Χατζηγεωργίου : Ο λοιμωξιολόγος που ενημέρωσε αντί του Τσιόδρα

Δημήτρης Χατζηγεωργίου : Ο λοιμωξιολόγος που ενημέρωσε αντί του Τσιόδρα

Μια αλλαγή, η οποία αρχικά ξάφνιασε το ευρύ κοινό περιελάμβανε η ενημέρωση της Κυριακής από το υπουργείο Υγείας σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα

Μια αλλαγή, η οποία αρχικά ξάφνιασε το ευρύ κοινό περιελάμβανε η ενημέρωση της Κυριακής από το υπουργείο Υγείας σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα.

Στο πάνελ, μαζί με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, βρισκόταν αντί  του λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα, ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Χατζηγεωργίου, η απουσία του κ. Τσιόδρα είναι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και στην ενημέρωση της Δευτέρας θα παρευρίσκεται κανονικά.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου

Ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου είναι μέλος της «Εθνικής Επιτροπής προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κοροναϊού COVID-19» η οποία συγκροτήθηκε με απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στις 24/2/2020.

Ο κ. Χατζηγεωργίου είναι στρατιωτικός γιατρός και συγκεκριμένα Υποπτέραρχος, Λοιμωξιολόγος, Διευθυντής Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας. Επίσης, είναι μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Υπουργείου Υγείας, αντιπρόεδρος Δ.Σ. Ελληνικής Εταιρείας Ταξιδιωτικής Ιατρικής και μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιμώξεων.

Ο ίδιος έχει διατελέσει Διοικητής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (Μαρ 2015-Μαρ 2017) και Υποδιοικητής στο ίδιο νοσοκομείο (Αυγ 2012 – Μαρ 2015). Το διάστημα 2012 – 2013 ήταν μέλος του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ. Επίσης, είναι τακτικό μέλος της Εθνικής Επιτροπής Πανδημίας Γρίπης Υπουργείου Υγείας

Ακόμη, είναι εκπαιδευτής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, Τμ. Νοσηλευτικής Πανεπιστημίου Αθηνών από το 2010, ενώ έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 50 επιστημονικές εργασίες.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024