Μέρκελ για εμβόλια ΕΕ: Θα είναι διαθέσιμα για όλον τον κόσμο
Παγκοσμίως διαθέσιμα θα είναι τα εμβόλια κατά της νόσου του κοροναϊού που σχεδιάζει να αναπτύξει η Ευρωπαϊκή Ένωση δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ το Σάββατο.
Παγκοσμίως διαθέσιμα θα είναι τα εμβόλια κατά της νόσου του κοροναϊού που σχεδιάζει να αναπτύξει η Ευρωπαϊκή Ένωση δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ το Σάββατο.
«Αναπτύσσουμε εμβόλια, φάρμακα και καλές διαγνωστικές επιλογές για όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η Μέρκελ, προσθέτοντας ότι η Γερμανία «ανέλαβε αυτήν την ευθύνη».
Σύμφωνα με τη Μέρκελ, τα περίπου οκτώ δισεκατομμύρια ευρώ δεν επαρκούν ακόμη για την ανάπτυξη εμβολίου και τόνισε πως Γερμανία θα συμβάλει σημαντικά σε αυτό το έργο.
Η καγκελάριος χαιρέτισε το γεγονός ότι σε αυτή τη δραστηριότητα συμμετείχαν όχι μόνο κυβερνητικοί φορείς αλλά και ιδιωτικά ιδρύματα, κατασκευαστές εμβολίων και φαρμάκων.
Η Μέρκελ πρόσθεσε ότι η Γερμανία προτίθεται να συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για το ζήτημα αυτό.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών