Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία : Νέα σενάρια πυροδοτεί η ασθενική εμφάνιση του Τζόνσον σε συνέντευξη

Βρετανία : Νέα σενάρια πυροδοτεί η ασθενική εμφάνιση του Τζόνσον σε συνέντευξη

Ο Βρετανός πρωθυπουργός εμφανίστηκε καταβεβλημένος, με την ανάσα του να φαίνεται σαν να κόβεται, ενώ στηριζόταν με τα δύο χέρια στο πόντιουμ

Νέα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον προκάλεσε η χθεσινή πρώτη δημόσια εμφάνιση του από τη μέρα που νόσησε από την Covid-19, στη συνέντευξη που έδωσε για να ανακοινώσει ότι η Μεγάλη Βρετανία πέρασε την κορύφωση της πανδημίας, χάρη στις θυσίες των πολιτών, και απέφυγε μία «ανεξέλεγκτη και καταστροφική» επιδημία.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός εμφανίστηκε καταβεβλημένος, με την ανάσα του να φαίνεται σαν να κόβεται, ενώ στηριζόταν με τα δύο χέρια στο πόντιουμ.

«Ο Μπόρις ακούγεται ανησυχητικά: του κόβεται η ανάσα», σχολίασε στο Twitter o διάσημος παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν.

«Είτε έχει νευρικότητα, είτε αντιμετωπίζει ακόμη δύσπνοια – βαριανασαίνει», πρόσθεσε από την πλευρά της η παθολόγος δρ Έλι Κάνον.
Η εμφάνιση του Τζόνσον επέφερε σχόλια μέσων ενημέρωσης όπως η Daily Mail, η οποία συμβουλεύτηκε ειδικούς για το ρεπορτάζ της.

«Δεν νομίζω ότι του κοβόταν και τόσο πολύ η ανάσα, αν και έδειχνε κουρασμένος. Πέρασε πρόσφατα μια σοβαρή αναπνευστική λοίμωξη με την Covid-19, ωστόσο, δεν θα πρέπει να προκαλεί και τόση κατάπληξη αν αντιμετωπίζει ακόμη δυσχέρεια στην αναπνοή. Ίσως και να πέρασε αρκετές νύκτες ξάγρυπνος», δήλωσε η δρ Σάρα Μπρούερ, σημειώνοντας ότι πολλοί από τους ασθενείς του κοροναϊού αντιμετωπίζουν δύσπνοια και κρίσεις βήχα για αρκετές εβδομάδες μετά την έξοδό τους από το νοσοκομείο.

Sports in

Η Γιουβέντους απέλυσε τον Αλέγκρι εξαιτίας της συμπεριφοράς του στον τελικό του Coppa Italia (pic)

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποτελεί παρελθόν από τη Γιουβέντους, με τους μπιανκονέρι να παίρνουν αυτή την απόφαση μετά την απρεπή συμπεριφορά του Ιταλού τεχνικού στον τελικό κόντρα στην Αταλάντα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024