
Στο μυαλό του Τίμο Βέρνερ η Λίβερπουλ και μόνο
Στη Λίβερπουλ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Τίμο Βέρνερ
Η Λίβερπουλ φαντάζει το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ, παρά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που ενέπλεκαν και την Μπάγερν Μονάχου στο κόλπο για τη διεκδίκηση του παίκτη.
Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Bild, ο γερμανός επιθετικός δε θέλει να αγωνιστεί σε άλλο γερμανικό σύλλογο και πιέζει τη διοίκηση της Λιψίας να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Reds.
Ο Γιούργκεν Κλοπ και οι συνεργάτες του όλο αυτό το διάστημα ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Βέρνερ και όπως φαίνεται έχουν πείσει τον στράικερ της γερμανικής ομάδας να μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Λίβερπουλ.
Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, ο Βέρνερ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον 24άχρονο επιθετικό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βέρνερ έχει συμβόλαιο με τη Λιψία μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με τη ρήτρα της αποδέσμευσής του να είναι 60 εκατ. ευρώ.
- Οι ΗΠΑ σφυροκοπούν το Ιράν – Νέα πλήγματα μετά τον θάνατο των Αμερικανών στρατιωτών
- Το βίντεο που ανέβασε η Ισπανία ενόψει τελικού (vid)
- Σταύρος Φλώρος και Μάνος Μαλλιαρός ξανά μαζί – H συγκινητική συνάντηση των δύο συμπαικτών
- Συνελήφθησαν οι διαρρήκτες με τα φωσφοριζέ γιλέκα – Πώς έμπαιναν σε διαμερίσματα παριστάνοντας εργάτες συνεργείου
- Το προφίλ του Τζέιλεν Γουίλσον που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό (vids)
- Ο ΣΥΡΙΖΑ που… έφαγε τον εαυτό του: Κρίση ηγεσίας, ταυτότητας και κοινωνικής εκπροσώπησης οδήγησαν στην πτώση

