Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Στη Λίβερπουλ ο Βέρνερ»

«Στη Λίβερπουλ ο Βέρνερ»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Μέγαλη Βρετανία, οι Reds έπεισαν τον Τίμο Βέρνερ και το μονο που απομένει για να τον αποκτήσει η Λίβερπουλ είναι να δώσει στη Λειψία τα 60 εκατ. ευρώ που υπάρχουν ως ρήτρα αποδέσμευσης

Μια ανάσα από την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ βρίσκεται η Λίβερπουλ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Μεγάλη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης το «Sky sports» ανέφερε ότι ο Γερμανος επιθετικός της Λειψίας πείστηκε και είναι έτοιμος να υπογράψει στους πρωταθλητές Ευρώπης και σύντομα πρωταθλητές Αγγλίας. Ο Γιούργκεν Κλοπ και οι συνεργάτες όλο αυτό το διάστημα ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Βέρνερ του φαίνεται πως «έψησαν» τον στράικερ της γερμανικής ομάδας.

Το μόνο που απομένει για να μετακομίσει στους Reds είναι ο στράικερ της Λειψίας είναι η Λίβερπουλ να καταβάλλει το ποσό των 60 εκατ. ευρώ, που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη με τους Γερμανούς.

Το συγκεκριμένο ποσό ισχύει μέχρι τις 15 Ιουνίου, καθώς μετά από αυτή την ημερομηνία η τιμή για την απόκτηση του Βέρνερ θα ανέβει.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024