Η Λίβερπουλ φαντάζει το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ, παρά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που ενέπλεκαν και την Μπάγερν Μονάχου στο κόλπο για τη διεκδίκηση του παίκτη.
Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Bild, ο γερμανός επιθετικός δε θέλει να αγωνιστεί σε άλλο γερμανικό σύλλογο και πιέζει τη διοίκηση της Λιψίας να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Reds.
Ο Γιούργκεν Κλοπ και οι συνεργάτες του όλο αυτό το διάστημα ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Βέρνερ και όπως φαίνεται έχουν πείσει τον στράικερ της γερμανικής ομάδας να μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Λίβερπουλ.
Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, ο Βέρνερ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον 24άχρονο επιθετικό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βέρνερ έχει συμβόλαιο με τη Λιψία μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με τη ρήτρα της αποδέσμευσής του να είναι 60 εκατ. ευρώ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το Σάββατο (18/4) ο Ολυμπιακός νίκησαν «ξεκούραστα» με 17-6 τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Water Polo League και έκαναν το «21 στα 21».