Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Superlegue : Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών

Superlegue : Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών

Ο Μηνάς Λυσσάνδρου δεν ήθελε να γίνει ψηφοφορία για την κεντρική διαχείριση σήμερα, αλλά τελικά δέχτηκε έπειτα από πιέσεις. Ποιοι ψήφισαν υπέρ, ποιοι έβαλαν αστερίσκους. Λευκό από τον Ολυμπιακό

Το θέμα της Ξάνθης και της άμεσης σχέσης που έχει με τον ΠΑΟΚ δεν περνάει πλέον στο… ντούκου από καμιά ομάδα. Διότι καταλαβαίνουν όλοι ότι πρόκειται για αλλοίωση πρωταθλήματος όταν μια ομάδα έχει κοινή διοίκηση με μια άλλη.

Αυτό φάνηκε και στην ψηφοφορία που έγινε πριν από λίγο στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας για την κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Εκεί που υπήρξαν αστερίσκοι όσον αφορά την Ξάνθη, με αρκετές ομάδες να ετοιμάζονται να επαναφέρουν το θέμα του σκανδάλου σε επόμενες συνεδριάσεις. Και τον Ολυμπιακό να το φέρνει… μπροστά στην ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν αυτός που ζήτησε να γίνει ψηφοφορία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την κεντρική διαχείριση. Ο Μήνας Λυσσάνδρου διαφώνησε και είπε να μη γίνει ψηφοφορία για λόγους ενότητας, με τον Αλαφούζο να πιέζει και το ίδιο να κάνει και ο Κωστούλας, τη στιγμή που ο Καρυπίδης πήρε το μέρος του Λυσσάνδρου και έλεγε πως δεν είναι η στιγμή για ψηφοφορία.

Τελικά επικράτησε η άποψη όσων ήθελαν την ψηφοφορία, με τον Ολυμπιακό να ψηφίζει λευκό, αφού νωρίτερα είχε επισημάνει ότι είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, όταν όμως θα ξεκαθαρίσουν τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα των ομάδων.

Αστερίσκους όσον αφορά την Ξάνθη έβαλαν οι Λάρισα, Άρης και Πανιώνιος, ενώ υπέρ ψήφισαν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, ΟΦΗ, Λαμία, Αστέρας, Βόλος και Ξάνθη.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024